Verzekeren bedrijf

Bedrijfsverzekering

De bedrijfsverzekering is de verzamelnaam voor alle soorten verzekeringen die ondernemers en organisaties kunnen afsluiten. Iedere organisatie heeft zijn eigen bedrijfsrisico’s. Als u startend ondernemer bent is het logisch dat u nog geen inzicht heeft in alle risico’s en benodigde verzekeringen. Daarvoor bieden wij de gratis quickscan aan! Zelfs als u al verzekerd bent is dit interessant. Zowel om te achterhalen of u niet teveel premie betaalt, maar ook of uw risico’s wel goed gedekt zijn.

Offerte bedrijfsverzekeringen aanvragen  

Zakelijke verzekeringen

Of u nu op zoek bent naar één specifieke bedrijfsverzekering, gaat starten als ondernemer of gewoon advies wilt. VMD Koster biedt alle zakelijke verzekeringen onder één dak. De belangrijkste en meest voorkomende zakelijke verzekeringen hebben we voor u op een rijtje gezet. Of bekijk ons volledige overzicht van bedrijfsverzekeringen.


Offerte aanvragen

Onze dienstverlening als u een bedrijfsverzekering aanvraagt

U wilt onafhankelijk advies en niet teveel premie betalen. Wij onderbouwen onze adviezen aan de hand van een risicoanalyse. We bespreken samen de resultaten in de vorm van een verzekeringsadvies. Ons proces ziet er als volgt uit. 

Bedrijfsverzekering vergelijken

Een bedrijfsverzekering vergelijken levert de beste dekking voor de scherpste premie op. Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij uw bedrijfsverzekering afgestemd op uw bedrijfssituatie. Op basis van een marktverkenning geven wij u vervolgens advies over de best passende verzekering.

Bedrijfsverzekering vergelijken met de quickscan

Kosten bedrijfsverzekering

De kosten van een bedrijfsverzekering zijn niet in één zin te omschrijven. Voor elke bedrijfsverzekering betaalt u maandelijks premie. De exacte hoogte van de premie verschilt per verzekering en is van veel factoren afhankelijk. Zoals, dekking, verzekerd bedrag, voorwaarden, verzekeraar en bedrijfsomvang. De premiekosten vallen altijd in het niet in vergelijking met de kosten die voortvloeien uit schades en claims. Als u inzicht wilt in de kosten van een specifieke verzekering vraagt u hier een offerte aan.

Bedrijfsverzekering afsluiten bij VMD Koster 

U vindt alle bedrijfsverzekeringen onder één dak bij VMD Koster. Onafhankelijk advies gaat hand in hand met de scherpste premie. Daarnaast adviseren wij aan de hand van uw bedrijfssituatie en risico-analyse. Dit betekent dat ons advies altijd goed onderbouwd wordt en toegevoegde waarde levert voor uw organisatie en bedrijfsvoering. Uiteindelijk wilt u goed gedekt zijn op het moment dat dat nodig is. 

Met welke bedrijfsverzekering kunnen wij u ondersteunen?
Bel direct voor advies op telefoonnummer 0172 611 116 of vul een online aanvraag in.

Offerte bedrijfsverzekering

Bedrijfsverzekeringen en pensioenadvies

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Robbert-Paul Verkade
Ondernemen is topsport, en daar hoort een goede begeleiding bij. Samen risico’s elimineren om optimaal te presteren: daar ga ik voor met mijn klanten.
Alle specialisten
Hans van der Pauw
Elke onderneming is uniek, daar hoort maatwerk bij. Dit kunnen wij voor je verzorgen.
Alle specialisten
Arie van der Veer
Samen met u maken wij uw risico’s inzichtelijk en indien nodig zorgen we ervoor dat ze goed verzekerd zijn.
Alle specialisten
Menno Sombroek
Om de continuïteit van jouw onderneming te waarborgen, is het belangrijk om bewuste keuzes te maken. Mijn collega's en ik helpen je daarbij.
Alle specialisten