Zorgverzekering collectief

Collectieve zorgverzekering aanbieden aan uw medewerkers

De zorgverzekering van uw medewerkers is minstens zo belangrijk voor hen als voor u. U heeft immers veel extra kosten en verplichtingen wanneer uw werknemers ziek thuis zitten. Biedt u als bedrijf (nog steeds) een goede collectieve zorgverzekering aan voor uw medewerkers?

Adviesgesprek over de collectieve zorgverzekering

Voordelen van een collectieve zorgverzekering via VMD Koster

Lagere premie, betere dekking

Uw medewerkers krijgen als u de juiste collectiviteit aanbiedt korting op de premie en ruimere vergoedingen in de collectieve aanvullende verzekeringen.

Verlagen van het ziekteverzuim met de zorgverzekering

Bij veel werkgevers staat het beperken van ziekteverzuim en het verhogen van de duurzame inzetbaarheid hoog op de agenda. En terecht! Daar kan de zorgverzekering een grote rol in spelen.

Keuze uit veel verzekeraars

Wij werken samen met onder andere CZ, Zilveren Kruis, Zorg en Zekerheid, Nationale-Nederlanden, Menzis, ONVZ en ASR. Wij kijken welke verzekeraar de beste mogelijkheden biedt voor de collectieve zorgverzekering voor uw organisatie.

Van alle zorgverzekeraars biedt CZ op dit moment de beste mogelijkheden voor werkgevers en medewerkers. Met het Gezond aan het werkpakket, krijgen uw medewerkers toegang tot het FitzMe portal. Daar helpt hun persoonlijke digitale assistent ze om gezond aan het werk te blijven. Ze verminderen hun werkstress, slapen beter en worden fysiek sterker met handige artikelen, zelftesten en exclusieve modules. Zo blijven uw medewerkers fysiek fit en mentaal sterk.

Geen kosten voor uw organisatie

Een collectieve zorgverzekering starten kost uw bedrijf niets. Wanneer u bij ons aangeeft dat u interesse heeft, zorgen wij ervoor dat snel een contract wordt gesloten. Vervolgens gaan wij samen met u aan de slag om uw medewerkers te informeren. Ook als er al een collectieve zorgverzekering loopt bij een andere verzekeraar is dit interessant.

Een alternatief voor de budgetpolissen

Veel Nederlanders hebben de afgelopen jaren gekozen voor een zeer goedkope zorgverzekering met een veel te beperkte dekking (dit noemen wij een budgetpolis). Met een collectieve zorgverzekering via VMD Koster biedt u uw medewerkers bij een kwalitatief sterke zorgverzekeraar een prima alternatief.

Advies over het aanbieden van een collectieve zorgverzekering

U wilt toch ook gezondheidsrisico’s beperken, productiviteit verhogen en duurzame inzetbaarheid verbeteren? Wij werken met verzekeraars samen die hiervoor uitstekende programma’s aanbieden. Is dit voor uw bedrijf interessant? Neem contact op met de specialisten op het gebied van zorg en inkomen van VMD Koster. Bel 0172 611 116 of vul het contactformulier in.

Contactformulier zorgverzekering