Zorgverzekering collectief

Collectieve zorgverzekering aanbieden aan uw medewerkers

De zorgverzekering voor het personeel is minstens zo belangrijk voor hen als voor het bedrijf zelf. Je hebt als werkgever immers veel extra kosten en verplichtingen wanneer medewerkers ziek thuis zitten. Bied je als bedrijf (nog steeds) een goede collectieve zorgverzekering aan voor de medewerkers?

Adviesgesprek over de collectieve zorgverzekering

Voordelen van een collectieve zorgverzekering via VMD Koster

Lagere premie, betere dekking

De medewerkers krijgen als je de juiste collectiviteit aanbiedt korting op de premie en ruimere vergoedingen in de collectieve aanvullende verzekeringen.

Verlagen van het ziekteverzuim met de zorgverzekering

Bij veel werkgevers staat het beperken van ziekteverzuim en het verhogen van de duurzame inzetbaarheid hoog op de agenda. En terecht! Daar kan de zorgverzekering een grote rol in spelen.

Keuze uit veel verzekeraars

Wij werken samen met onder andere CZ, Zilveren Kruis, Zorg en Zekerheid, Nationale-Nederlanden, Menzis, ONVZ en ASR. Wij kijken welke verzekeraar de beste mogelijkheden biedt voor de collectieve zorgverzekering voor jouw organisatie.

Bij CZ bijvoorbeeld krijgen medewerkers toegang tot het FitzMe portal. Daar helpt hun persoonlijke digitale assistent ze om gezond aan het werk te blijven.

Geen kosten voor uw organisatie

Een collectieve zorgverzekering starten kost jouw bedrijf niets. Wanneer je bij ons aangeeft dat je interesse hebt, zorgen wij ervoor dat een contract wordt gesloten. Vervolgens gaan wij samen met jou aan de slag om de medewerkers te informeren. Ook als er al een collectieve zorgverzekering loopt bij een andere verzekeraar is dit interessant.

Een alternatief voor de budgetpolissen

Veel Nederlanders hebben de afgelopen jaren gekozen voor een zeer goedkope zorgverzekering met een veel te beperkte dekking (dit noemen wij een budgetpolis). Met een collectieve zorgverzekering via VMD Koster bied je jouw medewerkers bij een kwalitatief sterke zorgverzekeraar een prima alternatief.

Advies over het aanbieden van een collectieve zorgverzekering

Jij wilt toch ook gezondheidsrisico's beperken, productiviteit verhogen en duurzame inzetbaarheid verbeteren? Wij werken met verzekeraars samen die hiervoor uitstekende programma's aanbieden. Is dit voor jouw bedrijf interessant? Neem contact op met onze specialisten op het gebied van zorg en inkomen. Bel 0172 611 116 of vul het contactformulier in.

Contactformulier zorgverzekering