Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Collectieve zorgverzekering gaat verder dan alleen korting

De zorgverzekering van uw medewerkers is minstens zo belangrijk voor hen als voor u. U heeft immers veel extra kosten en verplichtingen wanneer uw werknemers ziek thuis zitten. Biedt u als bedrijf (nog steeds) een goede collectieve zorgverzekering aan voor uw medewerkers?

Meer informatie over de collectieve zorgverzekering

Minder aandacht voor de collectieve zorgverzekering

Veel bedrijven bieden een collectieve zorgverzekering aan of hebben dat tot een aantal jaar geleden gedaan. Er wordt echter de laatste jaren minder aandacht aan besteed. En dat terwijl dit nog steeds van groot belang is. Zeker nu strenger gekeken wordt welke organisaties collectiviteitskorting aan mogen bieden.

Een alternatief voor de budgetpolissen

Veel Nederlanders hebben de afgelopen jaren gekozen voor een zeer goedkope zorgverzekering met een veel te beperkte dekking (dit noemen wij een budgetpolis). Met een collectieve zorgverzekering via VMD Koster biedt u uw medewerkers bij een kwalitatief sterke zorgverzekeraar een prima alternatief.

Verlagen van het ziekteverzuim

Bij veel werkgevers staat het beperken van ziekteverzuim hoog op de agenda. En terecht! Daar kan de zorgverzekering een grote rol in spelen. Daarom verdient de zorgverzekering via de werkgever weer een plaats in de schijnwerpers.

Aanvullende diensten die perfect passen bij verzuimpreventie

U wilt toch ook gezondheidsrisico’s beperken, productiviteit verhogen en duurzame inzetbaarheid verbeteren? Wij werken met verschillende verzekeraars samen die hiervoor uitstekende programma’s aanbieden. Is dit voor uw bedrijf interessant? Neem contact op met de specialisten op het gebied van zorg en inkomen van VMD Koster. Bel 0172 611 116 of stuur een e-mail naar .

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Arthur de Jong
Duidelijk maken wat uw plichten zijn aangaande ziekte van medewerkers. Welke risico’s kunt u dragen en wat kunt u beter verzekeren of wat moet u verzekeren.
Alle specialisten