Kredietverzekering

Debiteurenrisico verzekeren met de kredietverzekering

Levert u goederen of diensten op factuur? En zijn uw afnemers ondernemingen? Dan is een kredietverzekering een waardevolle tool voor uw debiteurenbeheer. Met een kredietverzekering is uw onderneming beschermd tegen het risico van wanbetaling. U krijgt altijd uw geld, ook als uw klant niet in staat is te betalen.

Beoordelen kredietwaardigheid afnemers

Een kredietverzekering biedt naast zekerheid ook praktische ondersteuning. Bijvoorbeeld bij het beoordelen van de kredietwaardigheid van afnemers. U krijgt toegang tot marktinformatie en betrouwbare risicobeoordelingen van experts voor zowel potentiële als bestaande klanten.

Kredietverzekering voor ieder bedrijf

Voor iedere onderneming, klein, middel of groot, is een kredietverzekering mogelijk. Het maakt ook niet uit of u nationaal of internationaal werkt. 

Kredietverzekering debiteurenrisico advies VMD Koster

Wat zijn de voordelen van een kredietverzekering?

Een kredietverzekering is niet alleen een verzekering, maar ook een investering. Dit zijn de voordelen voor uw bedrijf:

  • Internationale incassoservice: als een klant niet in staat is één of meerdere openstaande facturen te voldoen, neemt de verzekeraar de incasso van u over
  • Dekking van openstaande facturen: betaalt uw klant niet, dan wordt de schade vergoed
  • Financiële inzichten in de markt en de bedrijfstak, daarmee kunt u werken aan een kwalitatief beter klantenbestand
  • Preventieve werking: het betaalgedrag van afnemers verbetert als zij weten dat u samenwerkt met een kredietverzekeraar

Advies over de kredietverzekering

U wilt onafhankelijk advies over de kredietverzekering. Wij onderbouwen onze adviezen aan de hand van een risicoanalyse. We bespreken samen de resultaten in de vorm van een verzekeringsadvies. Vraag daarom een offerte voor de kredietverzekering aan zodat onze risicomanagers u verder kunnen helpen. Bellen kan natuurlijk ook: 0172 611 116. Hieronder ziet u hoe het proces verloopt.

Offerte kredietverzekering