Kosten pensioenadvies

Helder over kosten voor pensioenadvies

VMD Koster kiest als onafhankelijk adviseur voor een beloning op urendeclaratie of een vaste vooraf besproken vergoeding. Het doel is om een volledig pensioenadvies te geven. Dit heldere advies op het gebied van ouderdomspensioen, nabestaandenpensioen en arbeidsongeschiktheidspensioen geeft u als werkgever (en uw werknemers) inzicht in de mogelijkheden en de te maken keuzes.

Offerte pensioenadvies aanvragen

Kosten van een pensioenregeling

Een pensioenregeling kost u als werkgever al gauw tussen de 10% en 15% van de loonsom. Het niet goed afstemmen van de pensioenregeling op de behoeften en wetgeving kan voor de werkgever een aanzienlijk financieel risico betekenen.

De werkwijze van VMD Koster

Bij het formuleren van een opdracht is het doel een integer advies tegen een scherp tarief te geven. Door de jarenlange ervaring kunnen wij sneller dan gemiddeld een opdracht afronden. Het kan hierbij gaan om een verzekerde regeling maar ook om een bedrijfstakpensioenfonds. U wordt stap voor stap begeleid en u krijgt voldoende informatie om zelf keuzes te maken. Alle advisering wordt gedaan volgens de richtlijnen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Hoe betaalt u voor pensioenadvies?

VMD Koster adviseert op basis van urendeclaratie of een vaste vooraf besproken vergoeding. Wilt u meer weten over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen? Open dan het dienstverleningsdocument.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek over de pensioenregeling van uw bedrijf

Om u kennis te laten maken met onze dienstverlening beginnen wij vrijwel altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Dit gesprek is op kosten van VMD Koster. Het doel is om de opdracht helder te krijgen en te kijken of er wederzijds vertrouwen is.

Wilt u een afspraak maken met onze pensioenadviseurs?

Wilt u er zeker van zijn dat de pensioenregeling van uw bedrijf de best mogelijke optie is? Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek met één van onze pensioenadviseurs. Bel ons op 0172 611 116 of vraag een pensioenofferte aan.

Pensioenofferte

Helder over kosten pensioenadvies