Bedrijven

Advies voor bedrijven over verzekeren, risicobeheer en pensioen

U wilt zekerheid over de financiën van uw bedrijf. Is het pensioen voor uw werknemers goed geregeld? Bent u voldoende verzekerd als u te maken krijgt met schade door brand of diefstal? Wat gebeurt er als u aansprakelijk wordt gesteld? En hoe wordt het loon van (langdurig) zieke werknemers doorbetaald? Vragen die wij u helpen beantwoorden.

De voordelen van onze dienstverlening voor uw bedrijf

De adviseurs van VMD Koster kennen uw situatie en weten wat er speelt in uw sector. We voorzien u van advies wanneer u dat nodig heeft en bieden inzicht in pensioenen, risicobeheer en bedrijfsverzekeringen. Daarbij werken we nauw samen met bijvoorbeeld uw accountant, boekhouder of advocaat.

Risicobeheer: wel of niet verzekeren?

Heeft u de risico's die uw bedrijf loopt goed in beeld? En hoe gaat u met deze risico's om? Kunt u de risico's zelf dragen als er iets gebeurt? Om de continuïteit van uw onderneming te waarborgen, is het belangrijk om bewuste keuzes te maken. U moet besluiten welke risico's u zelf draagt en welke risico's u met een verzekering wilt afdekken. Wij helpen u bij het risicobeheer.

Quickscan: duidelijk advies over alle verzekeringen van uw bedrijf

Dankzij onze quickscan krijgt u heldere antwoorden op belangrijke vragen. Bijvoorbeeld of uw verzekeringen nog passen bij uw huidige bedrijfssituatie? En sluiten ze nog aan op de wet- en regelgeving? Het is voor u ook niet onbelangrijk om uit te vinden of u nog kunt besparen op de premies die uw bedrijf betaalt. Neem daarom contact met ons op om kennis te maken. Bel 0172 611 116 of vul het contactformulier voor de quickscan in.

Quickscan van uw zakelijke verzekeringen

Verzekeringen voor bedrijven

Bedrijfsaansprakelijkheid Bedrijfsgebouw WIA en WGA
Beroepsansprakelijkheid Inventaris en goederen Ziekteverzuim
Cyberverzekering Autoverzekering (wagenpark) Arbodienstverlening