Cyberverzekering

Cyberverzekering voor uw organisatie

Iedere organisatie wordt bedreigd door phishing, hacks, ransomware en andere vormen van cybercriminaliteit. Met een goede cyberverzekering verkleint u de kans op een cyberincident én kunt u snel weer aan het werk als u toch slachtoffer wordt van een cyberaanval. Verder is er natuurlijk dekking voor financiële schade.

Offerte cyberverzekering

Persoonlijk advies over de cyberverzekering

Wij geven u graag persoonlijk advies over de digitale risico’s waar u mee te maken krijgt. Aan de hand van een risico-inventarisatie wordt vastgesteld of het verstandig is een cyberverzekering af te sluiten. En als dat zo is, kijken we welke verzekeraar de beste oplossing specifiek voor uw organisatie biedt. Als onafhankelijk adviseur zijn wij niet gebonden aan één verzekeraar, maar vergelijken wij alle aanbieders die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen.

Crisismanagement en bedrijfscontinuïteit

We bieden met de cyberverzekering een complete oplossing voor een steeds groter risico: crisismanagement gericht op herstel en een financiële dekking voor de schade. Want systemen zijn onmisbaar voor het bedienen van klanten, maar hun downtime is niet gedekt door uw bestaande verzekeringen. Met deze verzekering bewaakt u de continuïteit van uw organisatie. Dat begint met advies bij preventie, want u kunt de kans op en impact van schade aanzienlijk verkleinen als u de juiste maatregelen neemt.

Er zijn verschillende experts beschikbaar om uw incident zo snel mogelijk op te lossen. De cyberverzekering heeft een 24/7 helpdesk voor als het fout gaat. Of het nu een forensisch specialist, een pr-adviseur, jurist of ICT’er is: ze staan voor u klaar om problemen op te lossen en schade te beperken.

Outsourcing en de cyberverzekering

Ook bij outsourcing blijft u zelf verantwoordelijk voor de integriteit en de beveiliging van de verzamelde gegevens, ongeacht of een en ander is uitbesteed. Cyberrisico’s via outsourcing zijn daarom ook verzekerbaar. Het is een misvatting dat een extern IT-bedrijf alle klappen voor u opvangt en de schade ook wel oppakt. In het contract met uw IT-provider wordt de aansprakelijkheid beperkt.

Wat kost een cyberverzekering?

Wij merken dat bedrijven vaak de premie van de cyberverzekering te hoog inschatten. De premie is afhankelijk van onder meer uw omzet, de branche waarin u actief bent en de dekking die u kiest.  Wij helpen u met de keuze voor de juiste verzekering en dekking. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt. De kosten van de cyberverzekering vallen sowieso in het niet bij de kosten van een schade.

Offerte voor de cyberverzekering

Geen enkele organisatie is volledig beschermd tegen cybercrime. Het gaat niet simpelweg om een forse investering in cybersecurity, maar ook om de juiste kennis en expertise om cybercrime te herkennen, data goed te beveiligen en te herstellen bij schade. Bel daarom 0172 611 116 of vraag een offerte cyberverzekering aan voor een advies. Dankzij dit formulier kunnen wij snel een indicatie geven voor de kosten van de cyberverzekering. 

Advies cyberriskverzekering aanvragen

 

Maak kennis met onze specialisten

Risicomanager Hans van der Pauw helpt uw organisatie met het in kaart brengen en aanpakken van alle cyberrisico's. In gesprek met Hans? Bel 06 231 39 466 of stuur een e-mail.

Robbert-Paul Verkade weet precies wat er speelt bij ondernemers. Hij adviseert u over de beste oplossingen voor cyber risks, ook op het gebied van preventie. Een afspraak maken? Bel 06 558 81 588 of stuur een e-mail.

Menno Sombroek helpt uw organisatie graag met risicobeheer. Cyber- en aansprakelijkheidsrisico's nemen alsmaar toe, dat betekent dat een proactieve houding noodzakelijk is. Bel 06 83 60 85 69 of stuur een e-mail om met Menno in gesprek te gaan.

Franklin Lek brengt samen met u de risico's in kaart. Als een cyberverzekering verstandig is, maakt hij een complete marktverkenning. Stuur een e-mail of bel 0172 611 116 om kennis te maken.

 

Stel uw vraag over de cyberverzekering

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Robbert-Paul Verkade
Ondernemen is topsport, en daar hoort een goede begeleiding bij. Samen risico’s elimineren om optimaal te presteren: daar ga ik voor met mijn klanten.
Alle specialisten
Hans van der Pauw
Elke onderneming is uniek, daar hoort maatwerk bij. Dit kunnen wij voor u verzorgen.
Alle specialisten
Franklin Lek
Goed voorbereid zijn op tegenslag. Mijn collega's en ik, van VMD Koster Verzekeringen, ondersteunen u hier graag bij.
Alle specialisten