Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Cyberverzekering voor uw organisatie

Iedere organisatie wordt bedreigd door phishing, hacks, ransomware en andere vormen van cybercriminaliteit. Met een goede cyberverzekering verkleint u de kans op een cyberincident én kunt u snel weer aan het werk als u toch slachtoffer wordt van een cyberaanval.

Offerte cyberverzekering

Persoonlijk advies over de cyberverzekering

Wij geven u graag persoonlijk advies over de digitale risico’s waar u mee te maken krijgt. Aan de hand van een risico-inventarisatie wordt vastgesteld of het verstandig is een cyberverzekering af te sluiten. En als dat zo is, kijken we welke verzekeraar de beste oplossing specifiek voor uw organisatie biedt. Als onafhankelijk adviseur zijn wij niet gebonden aan één verzekeraar, maar vergelijken wij alle aanbieders die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen.

Crisismanagement en bedrijfscontinuïteit

We bieden met de cyberverzekering een complete oplossing voor een steeds groter risico: crisismanagement gericht op herstel en een financiële dekking voor de schade. Want systemen zijn onmisbaar voor het bedienen van klanten, maar hun downtime is niet gedekt door uw bestaande verzekeringen. Met deze verzekering bewaakt u de continuïteit van uw organisatie. Er zijn verschillende experts beschikbaar om uw incident zo snel mogelijk op te lossen. Daarnaast is er veel aandacht voor preventie. U kunt de kans op en impact van aanzienlijk verkleinen als u de juiste maatregelen neemt. 

Outsourcing en de cyberverzekering

Ook bij outsourcing blijft u zelf verantwoordelijk voor de integriteit en de beveiliging van de verzamelde gegevens, ongeacht of een en ander is uitbesteed. Cyberrisico’s via outsourcing zijn daarom ook verzekerbaar. Het is een misvatting dat een extern IT-bedrijf alle klappen voor u opvangt en de schade ook wel oppakt. In het contract met uw IT-provider wordt de aansprakelijkheid beperkt.

Wat kost een cyberverzekering?

Wij merken dat bedrijven vaak de premie van de cyberverzekering te hoog inschatten. De premie is afhankelijk van onder meer uw omzet, de branche waarin u actief bent en de dekking die u kiest.  Wij helpen u met de keuze voor de juiste verzekering en dekking. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt. De kosten van de cyberverzekering vallen sowieso in het niet bij de kosten van een schade.

Offerte voor de cyberverzekering

Geen enkele organisatie is volledig beschermd tegen cybercrime. Het gaat niet simpelweg om een forse investering in cybersecurity, maar ook om de juiste kennis en expertise om cybercrime te herkennen, data goed te beveiligen en te herstellen bij schade. Bel daarom 0172 611 116 of vraag een offerte cyberverzekering aan voor een advies. Dankzij dit formulier kunnen wij snel een indicatie geven voor de kosten van de cyberverzekering. 

Adviesgesprek cyberriskverzekering

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Robbert-Paul Verkade

Robbert-Paul Verkade

risicomanager

06 558 81 588

Ondernemen is topsport, en daar hoort een goede begeleiding bij. Samen risico’s elimineren om optimaal te presteren: daar ga ik voor met mijn klanten.
Alle specialisten
Herman Broere
Een verzekering sluiten kan iedereen. Zorgen dat het passend blijft bij het risico is de uitdaging!
Alle specialisten
Arie van der Veer

Arie van der Veer

intern accountmanager

06 242 27 885

Samen met u maken wij uw risico’s inzichtelijk en indien nodig zorgen we ervoor dat ze goed verzekerd zijn.
Alle specialisten
Hans van der Pauw

Hans van der Pauw

risicomanager

06 231 39 466

Elke onderneming is uniek, daar hoort maatwerk bij. Dit kunnen wij voor u verzorgen.
Alle specialisten