Menu
 • en_EN, us_EN
 • nl_NL

Quickscan zakelijke verzekeringen

Quickscan zakelijke verzekeringen

Bedrijven en instellingen lopen risico’s. Soms kunt u deze zelf dragen, maar vaak is het nodig deze risico’s te verzekeren. Ons advies is om eerst een goede risicoanalyse te maken. Dit kunnen wij voor u doen met behulp van onze quickscan.

Direct een afspraak maken voor een quickscan van uw bedrijf

Uit welke onderdelen bestaat de quickscan van VMD KOSTER?

 1. Een gesprek met degene die binnen uw bedrijf verantwoordelijk is voor de verzekeringen
 2. Een analyse van de lopende verzekeringen
 3. Een rapportage met de volgende onderdelen:
  1. Risico- en verzekeringsoverzicht
  2. Overzicht met de lopende verzekeringen
  3. Signalering van knelpunten en punten voor nader onderzoek
  4. Een financiële paragraaf met een marktverkenning van de lopende verzekeringen

Zijn uw bedrijfsrisico’s goed in beeld?

Dankzij de quickscan krijgt u heldere antwoorden belangrijke vragen. Bijvoorbeeld of uw verzekeringen nog passen bij uw huidige bedrijfssituatie? En sluiten ze nog aan op  de wet- en regelgeving?  Het is voor u natuurlijk ook niet onbelangrijk om uit te vinden of u nog kunt besparen op de premies die uw bedrijf betaalt.

De belangrijkste aandachtpunten in één overzicht

De quickscan werken we kort en bondig uit in een overzicht. Hiermee heeft u in één oogopslag een goed beeld van uw huidige verzekeringspakket, onze aanbevelingen en het premievoordeel dat wij u kunnen bieden

Wat zijn de kosten van de quickscan?

De quickscan kost u twee tot drie uur van uw tijd. Wij investeren zes tot acht uur in de scan. Wij factureren deze kosten niet, maar zien ze als een investering in de relatie. Wanneer u cliënt van ons kantoor wordt, dan werken we veelal op basis van een provisie. Wanneer dit niet passend is, kunnen we ook voor een verrichtingentarief werken of een beloning per uur afspreken.

Een afspraak maken voor de quickscan

Neem contact met ons op voor een quickscan van uw zakelijke verzekeringen. Bel 0172 611 116 of stuur een e-mail naar . U kunt ook het online contactformulier invullen.

Veelgestelde vragen

Ik huur mijn bedrijfsgebouw en heb verbeteringen aangebracht. Is dit verzekerd?

U kunt het huurdersbelang meeverzekeren op de inventaris- /goederenverzekering. U dient hiervoor wel uw belang bij de verzekerde som op die polis op te tellen. Onze adviseurs helpen u daar natuurlijk graag bij.

Ga naar alle veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Robbert-Paul Verkade

Robbert-Paul Verkade

risicomanager

06 558 81 588

Ondernemen is topsport, en daar hoort een goede begeleiding bij. Samen risico’s elimineren om optimaal te presteren: daar ga ik voor met mijn klanten.
Alle specialisten