Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Garageverzekering 

Als garagehouder heeft u een onderneming die volop in beweging is. Daarbij loopt u onvermijdelijk risico’s. De kosten van schade kunnen hoog oplopen. Daarom adviseren wij u graag over de garageverzekering voor garagehouders, autodealers en autoschadeherstelbedrijven. Die is speciaal voor bedrijven als die van u ontwikkeld. Hiermee dekt u zorgeloos uw bedrijfsrisico's af. 

Offerte aanvragen 

Weet u welke risico’s u loopt?

Stel dat een van uw auto’s betrokken raakt bij een aanrijding, of u beschadigt de bestelauto van een klant. Heeft u hiervoor dan de juiste verzekeringen? En het risico dat een medewerker of klant letsel oploopt, is ook altijd aanwezig. De garageverzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen van deze risico's met een dekking op maat. 

Een garageverzekering die past bij uw bedrijf

Geen enkel garagebedrijf is hetzelfde, dus ook de risico's niet. Daarom adviseren wij u over een flexibele verzekering die aangepast wordt aan uw risico's. Deze verzekering begint daarom met het inzichtelijk maken van uw risico's. Daarna adviseren wij u welke risico's u zelf kunt dragen en welke u het beste kunt afdekken met de garageverzekering. Aangezien deze kan worden uitgebouwd met specifieke modules, bent u altijd op maat verzekerd. En bij schade krijgt u 24/7 professionele hulp. 

Meer service voor u

Wij geven tips voor preventiemaatregelen tegen diefstal en brand. Ook aan uw administratie wordt gedacht, u meldt kentekens eenvoudig digitaal aan en af. Mede dankzij de hoge no-claim korting betaalt u de laagste premie. 

Een adviesgesprek over de garageverzekering

Goed maatwerk begint met een goed gesprek. Maak daarom vrijblijvend een afspraak. Het levert u waarschijnlijk vele nieuwe inzichten. Vul onderstaand formulier in zodat onze adviseurs meteen over de belangrijkste informatie beschikken!

 

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Arie van der Veer

Arie van der Veer

risicomanager

06 242 27 885

Samen met u maken wij uw risico’s inzichtelijk en indien nodig zorgen we ervoor dat ze goed verzekerd zijn.
Alle specialisten