Garageverzekering

Garageverzekering

Garageverzekering 

Als garagehouder of autodealer heeft u een continu wisselend wagenpark. Zowel auto’s die onderdeel zijn van uw voorraad, maar ook auto’s die bij u staan voor onderhoud en reparatie. Met dit wagenpark loopt u risico op schade of diefstal. Deze risico’s dekt u af met de garageverzekering. Dit is dé verzekering voor autobedrijven. VMD Koster vergelijkt voor u de garageverzekeringen en helpt u een garageverzekering afsluiten. Vraag direct een offerte aan of laat u terug bellen.

Stappenplan na de offerteaanvraag

Verzekering autobedrijf

Het wagenpark wisselt continu en dus de waarde ook. Daarom kiest u een verzekering die meebeweegt met uw autobedrijf. Daarnaast liggen de risico’s niet alleen in de autogarage, maar ook onderweg. De meest voorkomende situaties die u met een garageverzekering dekt, zijn:

  • Diefstal of schade tijdens een proefrit door klanten
  • Schade tijdens transport, bijvoorbeeld op een trailer
  • Schade aan auto’s op uw terrein, zowel eigen voorraad als consignatie

Met de garageverzekering hoeft u dus geen aparte transportverzekering meer af te sluiten, voor het vervoeren van uw eigen auto’s. Ook de auto’s die met uw groene kentekenplaten rondrijden zijn meeverzekerd.

Bewerkingsrisico garage

Daarnaast is het mogelijk om de garageverzekering uit te breiden met een aansprakelijkheidsmodule voor de automotive branche. Daarmee zijn fouten tijdens reparatie en onderhoud meeverzekerd. We noemen dit het bewerkingsrisico.

Garageverzekering kosten

Wat kost een garageverzekering? Een logische vraag maar niet in één getal uit te drukken. Uw premie wordt namelijk bepaald op basis van de dekking, eventueel aanvullende modules en uw eigen bedrijfssituatie. Natuurlijk wilt u nooit teveel betalen. Daarom krijgt u bij ons onafhankelijk advies over de beste dekking voor de beste prijs.

Offerte aanvragen

Is de garageverzekering verplicht?

Nee, de garageverzekering is niet verplicht. Maar gezien de waarde van het wagenpark en de bijbehorende risico’s is het wel aan te raden deze verzekering af te sluiten.

Wat is de goedkoopste garageverzekering?

Een goede garageverzekering heeft ook een goede dekking. Dus de beste optie  is niet automatisch de goedkoopste garageverzekering als de dekking zeer beperkt is. U doet er dus goed aan om de garageverzekeringen onafhankelijk te laten vergelijken. VMD Koster helpt u met het maken van de beste keuze.

Garageverzekering vergelijken en afsluiten bij VMD Koster

VMD Koster vergelijkt garageverzekeringen en helpt u de juiste verzekering af te sluiten. Dit doen we niet alleen aan de hand van de prijs. We maken uw risico’s inzichtelijk en adviseren u over de beste dekking. Dat is de toegevoegde waarde van VMD Koster verzekeringen. Neem direct contact op via 0172 611 116 of vul het offerteformulier in.

Offerte garageverzekering

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Robbert-Paul Verkade
Ondernemen is topsport, en daar hoort een goede begeleiding bij. Samen risico’s elimineren om optimaal te presteren: daar ga ik voor met mijn klanten.
Alle specialisten
Hans van der Pauw
Elke onderneming is uniek, daar hoort maatwerk bij. Dit kunnen wij voor je verzorgen.
Alle specialisten