Financieel advies particulier

Financieel advies particulier

Financieel advies voor u en uw gezin

Is mijn pensioen voldoende om op dezelfde voet verder te leven? Als ik meer vrije tijd krijg, kan ik dan meer gaan reizen? Hoe ziet de financiële situatie van mijn partner eruit als ik kom te overlijden? Als ik ziek wordt, kan ik dan nog wel in mijn huis wonen? Is er niet te veel geregeld?

Maak een afspraak voor persoonlijke financieel advies

Persoonlijk financieel advies

Bij het beantwoorden van bovenstaande vragen is het van belang hoe uw inkomens- en vermogenssituatie eruit zien en welke wensen u heeft. VMD Koster helpt u hiermee. Wij bieden u persoonlijk financieel advies: een leven lang helderheid over uw financiële situatie. Met een financiële planning waarmee u altijd uw vermogenspositie op de korte en langere termijn kunt inzien.

Verzeker alleen wat u nodig heeft

Met persoonlijk financieel advies kunnen wij u adviseren over hoe u al uw financiële voorzieningen kunt integreren. U verzekert zich daarmee alleen voor voorzieningen die u nodig heeft om uw financiële doelstellingen te behalen en u betaalt nooit te veel of dubbel. U kunt uw financiële voorzieningen perfect afstemmen op uw financiële doelstellingen en zo ontstaat een geïntegreerde financiële planning.

Hoe kunt u uw financiële doelen verwezenlijken?

Heeft u een goed plan om uw financiële doelen te verwezenlijken? En heeft u wel snel overzicht als uw financiële situatie verandert? De adviseurs van VMD Koster helpen u graag. Bel 0172 611 116 voor een afspraak of vul hieronder het formulier in.

Afspraak maken voor financieel advies