Pensioenadvies

Onafhankelijk pensioenadvies

Onze pensioenadviseurs helpen je op duidelijke en transparante wijze. Wij staan voor onafhankelijk, praktisch en duidelijk advies. Goede pensioencommunicatie staat daarbij centraal. 

Onafhankelijk pensioenadvies

Op zoek naar echt onafhankelijk advies?

We zijn niet gebonden aan een leverancier. We worden ook niet betaald door een leverancier, maar rechtstreeks door jou. Onze onafhankelijkheid wordt onderstreept doordat diverse andere professionals (zoals advocaten en accountants) ons inschakelen voor pensioenadvies.

Hoe werkt onafhankelijk pensioenadvies?

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek op onze kosten. Dan bespreken we jouw wensen en maken een heldere prijsopgave voor je. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Pas daarna beslis je of je een advies van ons wil.

Wij zoeken vervolgens jouw situatie tot op de bodem uit. Wij maken een complete marktverkenning. Zo weet je zeker dat de beste passende oplossing wordt gevonden.

Kenmerken van onze dienstverlening

  • Persoonlijke aandacht
  • Heldere rapportages die in één oogopslag jouw situatie weergeven
  • Duidelijke informatie waarmee je zelf keuzes kunt maken

Uw vakkundig pensioenadviseur

Voor de Autoriteit Financiële Markten (AFM) mogen alleen pensioenadviseurs met een diploma Wft-Pensioenverzekeringen nog adviseren over pensioenregelingen. Onze pensioenadviseurs voldoen aan de hoge eisen voor kwaliteit, kennis en vaardigheden om te mogen adviseren en bemiddelen in (collectieve) pensioenoplossingen voor werkgevers, medewerkers en DGA's. De pensioenadviseurs zijn Register Pensioen Adviseur (RPA).

Hoe betaal je voor pensioenadvies?

VMD Koster adviseert op basis van urendeclaratie of een vaste vooraf besproken vergoeding. Wil je meer weten over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor je kunnen betekenen? Open dan de vergelijkingskaart of neem rechtstreeks contact met ons op.