Pensioenadvies

Onafhankelijk pensioenadvies

Onze pensioenadviseurs helpen u op duidelijke en transparante wijze met de pensioenregeling van uw organisatie. Wij staan voor onafhankelijk, praktisch en duidelijk pensioenadvies voor werkgevers, ondernemers en ondernemingsraden. Of het nu gaat om het opzetten van een hele nieuwe regeling, een second opinion of een contractverlenging. Goede pensioencommunicatie staat daarbij centraal. 

Pensioenofferte aanvragen  

Bent u op zoek naar echt onafhankelijk advies?

We zijn niet gebonden aan een leverancier. We worden ook niet betaald door een leverancier, maar rechtstreeks door u. Onze onafhankelijkheid wordt onderstreept doordat diverse andere professionals (zoals advocaten en accountants) ons inschakelen voor pensioenadvies.

Het voordeel van onafhankelijk pensioenadvies van VMD Koster

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek op onze kosten. Dan bespreken we uw wensen en maken een heldere prijsopgave voor u, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Pas daarna beslist u of u een advies van ons wilt.

Wij zoeken vervolgens uw situatie tot op de bodem uit. Wij maken een complete marktverkenning. Zo weet u zeker dat de beste passende oplossing wordt gevonden.

Kenmerken van onze dienstverlening

  • Persoonlijke aandacht
  • Heldere rapportages die in één oogopslag uw situatie weergeven
  • Duidelijke informatie waarmee u uw eigen keuzes kunt maken

Uw vakkundig pensioenadviseur

Voor de Autoriteit Financiële Markten (AFM) mogen alleen pensioenadviseurs met een diploma Wft-Pensioenverzekeringen nog adviseren over pensioenregelingen. Onze pensioenadviseurs voldoen aan de hoge eisen voor kwaliteit, kennis en vaardigheden om te mogen adviseren en bemiddelen in (collectieve) pensioenoplossingen voor werkgevers, medewerkers en DGA's. De pensioenadviseurs zijn Register Pensioen Adviseur (RPA).

Hoe betaalt u voor pensioenadvies?

VMD Koster adviseert op basis van urendeclaratie of een vaste vooraf besproken vergoeding. Wilt u meer weten over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen? Open dan het dienstverleningsdocument.