Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Onafhankelijk pensioenadvies

Bent u op zoek naar een pensioenadviseur die u op duidelijke en transparantie wijze ondersteunt bij de pensioenregeling van uw organisatie? Wij laten u graag kennis maken met onze werkwijze. Onze specialisatie is onafhankelijk, praktisch en duidelijk pensioenadvies voor werkgevers, ondernemers en ondernemingsraden. Of het nu gaat om het opzetten van een hele nieuwe regeling, een second opinion of een contractverlenging. Als pensioenadviseur nemen wij u veel werk uit handen. Goede pensioencommunicatie staat daarbij centraal. 

Pensioenofferte aanvragen 

Bent u op zoek naar echt onafhankelijk advies?

We zijn niet gebonden aan een leverancier. We worden ook niet betaald door een leverancier, maar rechtstreeks door u. We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek op onze kosten. Dan bespreken we uw wensen en maken een heldere prijsopgave voor u, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Pas daarna beslist u of u een advies van ons wilt.

Onze onafhankelijkheid wordt onderstreept doordat diverse andere professionals (zoals advocaten en accountants) ons inschakelen voor pensioenadvies.

Het voordeel van onafhankelijk pensioenadvies voor u

Wij zoeken uw situatie tot op de bodem uit. Wij maken een complete marktscan. Zo weet u zeker dat de beste passende oplossing wordt gevonden. Dat doen wij voor u als werkgever, werknemer, ondernemer of particulier.

Kenmerken van onze dienstverlening

  • Persoonlijke aandacht
  • Heldere rapportages die in één oogopslag uw situatie weergeven
  • Duidelijke informatie waarmee u uw eigen keuzes kunt maken

Vakkundig pensioenadvies gegarandeerd

Voor de Autoriteit Financiële Markten (AFM) mogen alleen pensioenadviseurs met een diploma Wft-Pensioenverzekeringen nog adviseren over pensioenregelingen. Onze pensioenadviseurs voldoen aan de hoge eisen voor kwaliteit, kennis en vaardigheden om te mogen adviseren en bemiddelen in (collectieve) pensioenoplossingen voor werkgevers, medewerkers en DGA's. De pensioenadviseurs zijn Register Pensioen Adviseur (RPA).

Offerte pensioenadvies werkgever

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een onafhankelijk pensioenadvies?

Om u kennis te laten maken met onze dienstverlening beginnen wij vrijwel altijd met een intakegesprek. Dit gesprek is op kosten van VMD KOSTER. Het doel is om de opdracht helder te krijgen en te kijken of er wederzijds vertrouwen is. Het eerste gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.

De kosten van onafhankelijk pensioenadvies

We zijn niet gebonden aan een leverancier. We worden ook niet betaald door een leverancier, maar rechtstreeks door u. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen en maken een heldere prijsopgave voor u, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Pas daarna beslist u of u een onafhankelijk pensioenadvies van ons wilt.

Onafhankelijk pensioenadvies

Wat kost een pensioenadvies?

Allereerst willen we uw vraagstelling helder hebben. Op basis van deze vraagstelling wordt een offerte verstrekt van de kosten. VMD KOSTER werkt bij voorkeur op basis van een vaste prijs. Dit is namelijk voor u het meest helder en zo komt u niet voor verassingen te staan. Het is ook mogelijk om op basis van nacalculatie te werken.

Afspraak maken voor pensioenadvies

Het kennismakingsgesprek is altijd op onze kosten. In het gesprek leggen we onze werkwijze aan u uit. Ook geven we een indicatie van de kosten. Daarna beslist u of u met ons in zee wilt voor pensioenadvies. Als u een afspraak maakt zit u dus nog nergens aan vast!

Afspraak maken voor pensioenadvies

Waarom is advies bij VMD KOSTER onafhankelijk?

Wij zijn niet gebonden aan welke bank of verzekeraar dan ook. U bent de enige die ons betaalt voor onze dienstverlening. Daarnaast kunnen wij vrijwel elke aanbieder aanbieden en kunt u er ook voor kiezen om het zelf te gaan regelen.

Afspraak maken voor onafhankelijk pensioenadvies
Ga naar alle veelgestelde vragen