Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Bedrijfsgebouw verzekeren met een zakelijke opstalverzekering

Brand en storm kunnen schade aan uw bedrijfsgebouw veroorzaken. Daarom kiest u voor een goede opstalverzekering voor bedrijfsgebouwen. Met deze bedrijfsgebouwverzekering hoeft u zoch over de kosten van materiële schade geen zorgen te maken. 

Offerte bedrijfsgebouw verzekeren  

Wat is verzekerd met de zakelijke opstalverzekering?

De bedrijfsgebouwenverzekering vergoedt schade aan gebouwen inclusief bijgebouwen en terreinafscheidingen ontstaan door brand, ontploffing, blikseminslag en storm, inbraak en aanrijding. Er is een extra uitgebreide waterschadedekking mogelijk. 

Risicobeheer en preventie

Een goede verzekering is belangrijk, maar schadepreventie is dat eigenlijk nog meer. Daarom is dit een belangrijk aandachtspunt. Voor bedrijven met een grote vastgoedportefeuille bieden wij ook de mogelijkheid van een unieke preventieovereenkomst voor alle panden. Daarbij worden geen preventieclausules (sancties) opgenomen in uw opstalverzekeringen. 

Hoe wordt het juiste verzekerde bedrag vastgesteld voor de bedrijfsgebouwverzekering?

Het is van groot belang dat op de polis van uw bedrijfspand de juiste verzekerde som (herbouwwaarde) vermeld staat. Bij schade kan onderverzekering (een te lage verzekerde som) namelijk betekenen dat uw schadevergoeding fors te laag uitvalt. Als uw verzekerde som door middel van taxatie is vastgesteld dan heeft u garantie tegen onderverzekering. 

Advies over het verzekeren van uw bedrijfsgebouw en risicobeheer?

De risicomanagers van VMD Koster zijn gespecialiseerd in het verzekeren van bedrijfsgebouwen. Ook voor vastgoedbeheerders hebben wij de juiste verzekeringsoplossingen. Wilt u meer informatie, een passend advies of deze verzekering  aanvragen? Bel 0172 611 116 om een afspraak te maken of vraag een offerte aan.

Offerte bedrijfsgebouw verzekeren

 

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Arie van der Veer

Arie van der Veer

intern accountmanager

06 242 27 885

Samen met u maken wij uw risico’s inzichtelijk en indien nodig zorgen we ervoor dat ze goed verzekerd zijn.
Alle specialisten