Bedrijfsgebouw verzekeren

Bedrijfsgebouw verzekeren

Bedrijfsgebouw verzekeren met de gebouwenverzekering

Brand en storm kunnen schade aan uw bedrijfsgebouw veroorzaken. Daarom kiest u voor een goede verzekering voor bedrijfsgebouwen. Laat u uw bedrijfsgebouw verzekeren door VMD Koster? Dan hoeft u zoch over de kosten van materiële schade geen zorgen te maken. 

Offerte bedrijfsgebouw verzekeren   

Wat is verzekerd met de gebouwenverzekering?

De bedrijfsgebouwenverzekering vergoedt schade aan gebouwen inclusief bijgebouwen en terreinafscheidingen ontstaan door brand, ontploffing, blikseminslag en storm, inbraak en aanrijding. Er is een extra uitgebreide waterschadedekking mogelijk. 

Risicobeheer en preventie

Een goede verzekering is belangrijk, maar schadepreventie is dat eigenlijk nog meer. Daarom is dit een belangrijk aandachtspunt. Voor bedrijven met een grote vastgoedportefeuille bieden wij ook de mogelijkheid van een unieke preventieovereenkomst voor alle panden. Daarbij worden geen preventieclausules (sancties) opgenomen in uw gebouwenverzekeringen. 

Hoe wordt het juiste verzekerde bedrag vastgesteld voor de gebouwenverzekering?

Het is van groot belang dat op de polis van uw bedrijfspand de juiste verzekerde som (herbouwwaarde) vermeld staat. Bij schade kan onderverzekering (een te lage verzekerde som) namelijk betekenen dat uw schadevergoeding fors te laag uitvalt. Als uw verzekerde som door middel van taxatie is vastgesteld dan heeft u garantie tegen onderverzekering. 

Advies over het verzekeren van uw bedrijfsgebouw en risicobeheer?

De risicomanagers van VMD Koster zijn gespecialiseerd in het verzekeren van bedrijfsgebouwen. Ook voor vastgoedbeheerders hebben wij de juiste verzekeringsoplossingen. Wilt u een passend advies? Bel 0172 611 116 om een afspraak te maken of geef uw gegevens door via onderstaand formulier.

Offerte bedrijfsgebouw verzekeren