Bedrijfsschadeverzekering

Bedrijfsschadeverzekering voorkomt faillissement na een calamiteit 

Komt uw bedrijf na een calamititeit stil te liggen. Dan lopen de kosten snel hoog op, terwijl de omzet wegvalt. De bedrijfsschadeverzekering biedt de oplossing. Vraag een offerte aan zodat onze risicomanagers u kunnen helpen met de keuze voor de juiste verzekeraar en dekking.

Offerte bedrijfsschadeverzekering  

Waarom moeten veel bedrijven stoppen na een grote brand?

Het opnieuw opstarten van uw bedrijf kost (veel) tijd en geld. U hebt niet alleen een nieuw gebouw nodig, maar ook een nieuwe inventaris, nieuwe machines en nieuwe voorraden. En in sommige gevallen moet uw administratie weer van begin af aan worden opgebouwd. Ondertussen lopen de vaste kosten gewoon door. Maar u maakt geen of minder winst. Dit zorgt er voor dat het grootste deel van de ondernemingen na brand niet meer in staat is de bedrijfsvoering voort te zetten. 

Wat is gedekt met de bedrijfsschadeverzekering?

De bedrijfsschadeverzekering komt in beeld na een grote calamiteit, zoals een brand. Uw bedrijf komt (gedeeltelijk) stil te liggen. De kosten lopen hoog op, maar deze verzekering biedt de oplossing. De vaste lasten, zoals de personeelskosten en de huur, en nettowinst worden verzekerd.

Voor welke bedrijven is de bedrijfsschadeverzekering bedoeld?

Voor ieder bedrijf zijn de gevolgen van een brand of andere calamiteit groot. Maar zeker voor bedrijven die voor hun omzet sterk afhankelijk zijn van hun bedrijfsmiddelen is een bedrijfsschadeverzekering onmisbaar. 

Wat zijn de belangrijkste voordelen van de bedrijfsschadeverzekering via VMD Koster?

  • U stelt de continuïteit van uw bedrijf veilig.
  • De vaste kosten worden betaald, u kunt zich concentreren op de herstart van uw bedrijf.
  • Ook de kosten voor vervangende bedrijfsruimte worden vergoed.
  • Is uw omzet sterk afhankelijk van vaste leveranciers? Dan zijn er ook mogelijkheden om u te verzekeren tegen gevaren van schade bij uw vaste leverancier.
  • Persoonlijk en eerlijk advies van VMD Koster over uw bedrijfsrisico’s.
  • We bekijken ook of alleen de extra-kostendekking voldoende is.

Een adviesgesprek over bedrijfsschade?

Onze risicomanagers gaan graag met u in gesprek. Bel voor een afspraak 0172 611 116. U kunt ook het offerteformulier invullen. Daarmee geeft u de belangrijkste gegevens aan ons door. Wij nemen na ontvangst binnen één werkdag contact me u op over risicobeheer en de bedrijfsschadeverzekering.

Offerte bedrijfsschadeverzekering aanvragen