Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Ongevallenverzekering collectief

Ongevallenverzekering voor uw medewerkers

Uw medewerker kan bij een ongeval betrokken raken. Tijdens werktijd, of op weg naar huis. Bij ernstige gevolgen, blijvende invaliditeit of overlijden, biedt een (collectieve) ongevallenverzekering een financiële compensatie. De verzekering keert rechtstreeks uit aan de medewerker of de nabestaanden.

Een offerte aanvragen voor de ongevallenverzekering

Deze verzekering is voor werkgevers die hun werknemers na een ongeluk financieel willen ondersteunen. U toont zich een betrokken werkgever wanneer u een collectieve ongevallenverzekering in uw secundaire arbeidsvoorwaarden opneemt. Deze verzekering past ook goed bij uw invulling van Goed werkgeverschap.

Wat wordt uitgekeerd?

U kunt kiezen voor een ongevallenverzekering op basis van een vast verzekerd bedrag of op salarisbasis. U bepaalt zelf welk bedrag of welk percentage van het salaris verzekerd wordt. De verzekering keert uit wanneer een medewerker permanent invalide blijft. Ook krijgen de nabestaande een bedrag uitgekeerd wanneer een medewerker door een ongeval overlijdt.

De premie is afhankelijk van uw keuzes

Hoeveel premie u betaalt, hangt af van het aantal verzekerde medewerkers, de loonsom, de werkzaamheden, de dekking en de verzekerde bedragen. Wij maken graag een berekening voor u.

Advies over de ongevallenverzekering

Voor een adviesgesprek kunt u het contactformulier voor de ongevallenverzekering invullen. In een adviesgesprek bespreken wij de dekkingsmogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen via 0172 611 116 of

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Robbert-Paul Verkade

Robbert-Paul Verkade

risicomanager

06 558 81 588

Ondernemen is topsport, en daar hoort een goede begeleiding bij. Samen risico’s elimineren om optimaal te presteren: daar ga ik voor met mijn klanten.
Alle specialisten