Autoverzekering

De beste autoverzekering kiezen

Een autoverzekering is verplicht. Maar het is wel belangrijk om te kiezen voor een goede autoverzekering tegen de juiste prijs.  Wij helpen u hierbij. Samen met ons kiest u de dekking die past bij uw auto, uw wensen en uw rijgedrag. Wij vergelijken bij veel verzekeraars, zodat u zeker weet dat u de scherpste premie krijgt. 

Waarom kiest u voor een autoverzekering via VMD Koster?

 • Dankzij de kortingen die wij voor u hebben bedongen is de premie altijd bijzonder laag.
 • Wij maken een analyse van de mogelijkheden bij verschillende verzekeraars.
 • Met ons advies weet u zeker dat u kiest voor de juiste dekking.
 • Bij VMD Koster krijgt u professionele en klantvriendelijke begeleiding, ook bij schade.
 • Online inzien en beheren van uw polisgegevens is handig voor uw administratie.
 • Ook voor elektrische auto’s hebben wij een passende autoverzekering. 

Wat kost de autoverzekering?

De premie is afhankelijk van veel factoren. Zoals het merk en type auto, het gewicht en de waarde van de auto, het aantal kilometers per jaar, de leeftijd van de bestuurder en de opgebouwde korting. 

Welke schade is gedekt door de autoverzekering?

Wat verzekerd is, hangt af van de dekking die u kiest. De dekking voor Wettelijke Aansprakelijkheid is verplicht. Daarnaast kunt u uw voertuig verzekering tegen schade met de dekking Beperkt Casco of Volledig Casco. 

 • WA (Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen)
  Dit is een wettelijk verplichte verzekering. Dit betekent dat u strafbaar bent wanneer u niet voldoet aan deze verplichting. Materiële of lichamelijke schade die u met uw auto toebrengt aan derden worden hierdoor gedekt. Met de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen bent u niet verzekerd voor schade aan uw motorvoertuig, hier zijn de dekkingen Beperkt Casco en Volledig Casco voor.
 • WA + Beperkt Casco
  Met een Beperkt Cascodekking is uw auto verzekerd tegen onder andere brand-, storm-, ruit-, joyriding-, inbraak- en diefstalschade.
 • WA + Volledig Casco
  Met een Volledig Cascodekking is uw auto verzekerd tegen brand-, storm-, ruit-, joyriding-, inbraak- en diefstalschade, maar ook schade door een aanrijding, botsen, omslaan, te water gaan of van de weg raken, kwaadwilligheid of baldadigheid van anderen of een ander van buiten komend onheil. De dekking wordt ook Allrisk genoemd. 

Advies van VMD Koster over uw autoverzekering

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Bel 0172 611 116, stuur een mail naar info@vmdkoster.nl of vul het offerteformulier in.