Onze werkwijze

Onze werkwijze bij advies over verzekeren, risicobeheer en pensioenen

Bij VMD Koster krijgt u duidelijk en eerlijk advies over verzekeren, risicobeheer en pensioenen. Wij helpen vervelende verrassingen te voorkomen. Omdat wij onze klanten veel werk uit handen nemen, kunnen zij zich bezighouden met waar ze goed in zijn.

Goed verzekerd zijn en blijven

VMD Koster brengt (financiële) risico’s voor bedrijven, ondernemers en particulieren helder in beeld. Wij analyseren, adviseren en helpen u bij het voorkomen en beperken van risico's. Voor risico’s die u niet kunt of wilt dragen zoeken we een oplossing. Vaak in de vorm van een verzekering. Onze rol is om ervoor te zorgen dat de risico's die u door ons laat verzekeren, goed verzekerd zijn en blijven.

Financiële zekerheid

Zekerheid over uw financiële situatie, zowel van uw onderneming als persoonlijk, is zeer waardevol. Wij helpen u daarom met goede, heldere informatie, zodat u zelf uw keuzes kunnen maken: verzeker ik dit wel of niet? Wij houden bij ons advies rekening met wat specifiek in uw situatie van belang is.

Het beste van twee werelden

Wij bieden het beste van twee werelden. U krijgt bij ons persoonlijk advies en vaste contactpersonen. En daarbij krijgt u een organisatie van 65 mensen die zich sterk maakt voor u, zodat uw risico’s goed verzekerd zijn en blijven tegen uitstekende voorwaarden.

Stel uw vraag aan de adviseurs van VMD Koster