Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Over VMD Koster verzekeringen

VMD Koster verzekeringsgroep bestaat uit de verzekeringsadviseur VMD Koster verzekeringen, Freek Hypotheek in Alphen aan den Rijn en Bodegraven en het volmachtbedrijf Groene Hart Assuradeuren. Midden in de Randstad vormen wij een groot adviesbedrijf op het gebied van risicobeheer, schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen en hypotheken.

Goed verzekerd zijn en blijven

Zekerheid over uw financiële situatie, zowel van uw onderneming als persoonlijk, is een groot goed. VMD Koster brengt (financiële) risico’s voor bedrijven, ondernemers en particulieren helder in beeld. Wij analyseren, adviseren en helpen u bij het voorkomen en beperken van risico's. Voor risico’s die u niet kunt of wilt dragen zoeken we een oplossing. Vaak in de vorm van een verzekering. Onze rol is om ervoor te zorgen dat de risico's die u door ons laat verzekeren, goed verzekerd zijn en blijven.

Wij helpen u met goede, heldere informatie, zodat u zelf uw keuzes kunnen maken: verzeker ik dit wel of niet? Wij doen dit op basis van onze diepgaande vakkennis, we leggen een goed advies neer en leggen dit duidelijk uit. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, investeren we continu in goede medewerkers, vakspecialisten, opleidingen en informatievoorziening aan de cliënt.

Alphen aan den Rijn en Bodegraven

De hoofdvestiging van VMD Koster is gevestigd in de Baronie Kantoren in Alphen aan den Rijn. Een prachtig gerenoveerd pand in Alphen aan den Rijn met veel historie. De locatie is goed bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid. Met de gekozen inrichting en indeling kunnen alle medewerkers van VMD Koster prettig en efficiënt werken. De grote open indeling zorgt ervoor dat wij kennis optimaal kunnen delen. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om onze cliënten goed te ontvangen.

Onze tweede vestiging vindt u in de Julianastraat in Bodegraven. Daar vindt u ook de adviseurs van Freek Hypoheek. Voor de Alphense vestiging van Freek Hypotheek gaat u naar het Raoul Wallenbergplein, vlakbij het gemeentehuis.

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Herman Broere
Een verzekering sluiten kan iedereen. Zorgen dat het passend blijft bij het risico is de uitdaging!
Alle specialisten