Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Over VMD Koster verzekeringen

Midden in de Randstad is VMD Koster verzekeringen een groot adviesbedrijf op het gebied van risicobeheer, schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen en hypotheken. De klant staat centraal. Daarbij maken we optimaal gebruik van goede vergelijkingsprogramma’s die naar de premie én de voorwaarden kijken.

De zusterbedrijven Groene Hart Assuradeuren, NLG Verzekeringen, NLG Volmacht, NLG Arbo en Freek Hypotheek in Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Utrecht vallen net als VMD Koster verzekeringen onder VMD Koster Groep B.V.

Meer over VMD Koster

Wij voorkomen vervelende verrassingen

VMD Koster brengt voor bedrijven, ondernemers en particulieren (financiële) risico’s helder in beeld. Wij analyseren, adviseren en helpen bij het voorkomen van risico's. Voor risico’s die u niet kunt of wilt dragen, zoeken we een oplossing. Vaak in de vorm van een verzekering. Wij zorgen er met uw hulp ook voor  dat de risico's die u door ons laat verzekeren, goed verzekerd blijven. Zo helpen wij u vervelende verrassingen te voorkomen.

Alphen aan den Rijn en Bodegraven

De hoofdvestiging van VMD Koster is gevestigd in de Baronie Kantoren in Alphen aan den Rijn. Een prachtig gerenoveerd pand in Alphen aan den Rijn met veel historie. De locatie is goed bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid. Met de gekozen inrichting en indeling kunnen alle medewerkers van VMD Koster prettig en efficiënt werken. De grote open indeling zorgt ervoor dat wij kennis optimaal kunnen delen. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om onze cliënten goed te ontvangen.

Onze tweede vestiging vindt u in de Julianastraat in Bodegraven. Daar vindt u ook de adviseurs van Freek Hypoheek. Voor de Alphense vestiging van Freek Hypotheek gaat u naar het Raoul Wallenbergplein, vlakbij het gemeentehuis.

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Herman Broere
Een verzekering sluiten kan iedereen. Zorgen dat het passend blijft bij het risico is de uitdaging!
Alle specialisten