Over ons

Kennis maken met VMD Koster verzekeringen

Midden in de Randstad is VMD Koster verzekeringen een onafhankelijk en klantvriendelijk adviesbedrijf. Onze specialiteiten zijn risicobeheer, verzekeringenpensioenadvies en hypotheken.

Wij voorkomen vervelende verrassingen

VMD Koster brengt voor bedrijven, ondernemers en particulieren (financiële) risico's helder in beeld. Wij analyseren, adviseren en helpen bij het voorkomen van deze risico's.

Voor de risico's die je niet kunt of wil dragen, zoeken we een oplossing. Vaak in de vorm van een verzekering. Wij zorgen er samen met jou voor dat de risico's die je door ons laat verzekeren, goed verzekerd blijven. Hiervoor maken we optimaal gebruik van goede vergelijkingsprogramma's die naar de premie én de voorwaarden kijken. Met deze werkwijze voorkomen wij vervelende verrassingen voor onze klanten. 

Lees meer over de diensten van VMD Koster

Adviesvestigingen in Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Rotterdam

De hoofdvestiging van VMD Koster is gevestigd in de Baronie Kantoren in Alphen aan den Rijn. Een prachtig gerenoveerd pand in Alphen aan den Rijn met veel historie. Voor persoonlijk advies ben je ook welkom in ons kantoor in Rotterdam. Deze vestiging in Brainpark II is in 2023 geopend.

De derde vestiging vind je in de Julianastraat in Bodegraven. Daar delen we een kantoor met de adviseurs van Freek Hypoheek. Voor de Alphense vestiging van Freek Hypotheek ga je naar het Raoul Wallenbergplein, vlakbij het gemeentehuis.

De locaties zijn goed bereikbaar en bieden voldoende parkeergelegenheid. De kantoren zijn zo ingedeeld dat wij kennis optimaal kunnen delen zodat we onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om onze cliënten goed te ontvangen.

Zusterbedrijven

Groene Hart Assuradeuren, NLG Verzekeringen, NLG Volmacht, NLG Arbo en Freek Hypotheek in Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Utrecht vallen net als VMD Koster verzekeringen onder VMD Koster Groep B.V.

Vraag stellen