Rotterdam

Verzekeringen en financieel advies vanuit Rotterdam

Advies over verzekeren en pensioen in de regio van Rotterdam en Schiedam? Dan ben je bij VMD Koster aan het juiste adres. Wij helpen je de (financiële) risico's onder controle te krijgen en te houden.

Voordelen voor jou van de dienstverlening van VMD Koster Rotterdam

  • Altijd persoonlijk en vakkundig advies van jouw vaste contactpersonen
  • We denken met je mee en zoeken altijd naar de beste oplossing voor jou
  • Een team dat blij wordt van tevreden klanten, met veel specialisten op het gebied van verzekeringen, verzuimbegeleiding en arbodienstverlening, pensioenen, schadebehandeling en hypotheekadvies
  • Veel mogelijkheden bij het kiezen van de juiste verzekering door een grote groep verzekeraars waar we mee samenwerken

Ons kantoor in Rotterdam

VMD Koster werkt vanuit Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Bodegraven. We willen goed bereikbaar zijn voor onze klanten. Je vindt VMD Koster Rotterdam op de Lichtenauerlaan 110 in Rotterdam. Het kantoor staat in Brainpark 2.

Het kantoor is makkelijk bereikbaar en optimaal ingericht om samen te werken en zo tot het beste resultaat te komen. Wij gaan graag met je in gesprek. Maak een afspraak via 010 21 22 444.

VMD Koster Rotterdam Lichtenauerlaan 110

Voorgangers R-B & A en Partners en Van Stigt Thans Assurantiën

Sinds 2023 werken R-B & A en Partners, Van Stigt Thans en VMD Koster verzekeringen samen. Drie adviseurs gespecialiseerd in verzekeringen, pensioenen en hypotheken met dezelfde persoonlijke en klantgerichte benadering. Er is gekozen voor één naam omdat dit helpt bij het aanbod van verzekeringsoplossingen, communicatie en automatisering.

Maak kennis met VMD Koster Rotterdam

In een digitale brochure stellen wij het team in Rotterdam en onze werkwijze (opnieuw) aan je voor. Ook lees je hier interviews met voormalige eigenaren Bert Braun, Cas Pijpers en Jan van Stigt Thans.

Brochure VMD Koster Rotterdam downloaden

 

Advies verzekeringen en pensioenen in Rotterdam en Schiedam