Reisverzekering

Reisverzekering voor uw vakantie

Een stedentrip, zonvakantie of wintersport. Wat je vakantiebestemming ook is, je wilt zonder zorgen genieten van uw vakantie. Krijg je te maken met schade aan je bezittingen of ziekte? Dan wil je de zekerheid hebben dat de kosten vergoed worden. Daarom kun je bij VMD Koster terecht voor advies over de beste reisverzekering voor jou.

Offerte reisverzekering aanvragen

Reisverzekering advies VMD Koster

Het belang van een reisverzekering

Een reisverzekering is er natuurlijk voor schade aan je bezittingen. Zoals een beschadigde koffer of diefstal. Maar de reisverzekering is er ook voor medische kosten. Het gaat vooral om de in het buitenland gemaakte ziektekosten en kosten voor repatriëring (terugkeer naar Nederland) die niet door de zorgverzekeraar worden vergoed. Twee voorbeelden:

 • Een gezinslid krijgt te maken met ziekenhuisopname waardoor de overige gezinsleden ook langer moeten blijven.
 • Tijdens een vakantie in het buitenland krijg je bericht dat in Nederland een familielid in de eerste of tweede graad ernstig ziek is of is komen te overlijden, waardoor je direct terug moet naar Nederland. 

Wat verzekert de reisverzekering?

Je stelt zelf de dekking samen aan de hand van verschillende modules. Toegang tot de alarmcentrale is standaard meeverzekerd. Je bent dus sowieso verzekerd van professionele, wereldwijde ondersteuning in het Nederlands. Verder kun je kiezen uit verschillende dekkingen.

 • Bagage
  Je kunt je bagage verzekeren tegen beschadiging of diefstal.
 • Medische kosten
  De dekking voor zorgkosten die niet door de zorgverzekering vergoed worden.
 • Ongevallen
  Deze dekking biedt een vooraf vastgelegde uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval.
 • Rechtsbijstand
  Met deze dekking ben je verzekerd van juridische hulp bij geschillen in het buitenland. 
Offerte doorlopende reisverzekering

Heb ik een kortlopende of doorlopende reisverzekering nodig?

Een kortlopende reisverzekering is ideaal voor iedereen die af en toe op vakantie gaat, deze kun je namelijk per geboekte reis afsluiten. Als je meer dan één keer per jaar op vakantie gaat, is het vaak voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. De doorlopende reisverzekering dekt naast al je vakanties ook van tevoren geboekte weekendjes weg. 

Annuleringsverzekering voor als je vakantie niet door kan gaan

Wat als je plotseling niet op reis kunt vanwege een ongeval, of je moet door familieomstandigheden tijdens de reis onverwacht naar huis? Hiervoor biedt een annuleringsverzekering de uitkomst. De annuleringsverzekering kun je los of samen met de reisverzekering afsluiten.

Welke aanvullende dekkingen kunt u kiezen?

Afhankelijk van uw reisplannen kunt je de reisverzekering aanpassen. Bijvoorbeeld door het dekkingsgebied te wijzigen van Europa naar wereld. Of door de dekking voor wintersport toe te voegen.

Online een offerte aanvragen voor je reisverzekering

Wij adviseren je graag over de reisverzekering, annuleringsverzekering en aanvullende dekkingen. Je kunt ons bereiken via 0172 611 116 voor direct persoonlijk advies. 

Je kunt ook direct het offerteformulier invullen. Wij hebben dan de belangrijkste gegevens direct in ons bezit en nemen snel contact op met een voorstel voor uw reisverzekering.

Offerte reisverzekering aanvragen

Persoonlijk advies over de reisverzekering bij VMD Koster