Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Goed verzekerd op vakantie

Een stedentrip, wintersport of een zonvakantie. Wat uw vakantiebestemming ook is, u wilt natuurlijk zonder zorgen genieten van uw vakantie. Als u te maken krijgt met schade aan uw bezittingen of ziekte, wilt u de zekerheid hebben dat de kosten vergoed worden. Daarom kiest u voor een reisverzekering via VMD Koster. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Het belang van een reisverzekering

Een reisverzekering is er natuurlijk voor schade aan uw bezittingen, maar ook voor medische kosten. Hierbij gaat het met name om de in het buitenland gemaakte ziektekosten en kosten voor repatriëring die niet door de ziektekostenverzekeraar worden vergoed. In dit kader valt te denken aan:

  • Een gezinslid krijgt te maken met ziekenhuisopname waardoor de overige gezinsleden ook langer moeten blijven.
  • Tijdens uw vakantie in het buitenland krijgt u bericht dat in Nederland een familielid in de eerste of tweede graad ernstig ziek is of is komen te overlijden waardoor u direct terug moet naar Nederland. 

Heb ik een kortlopende of doorlopende reisverzekering nodig?

Een kortlopende reisverzekering is ideaal voor iedereen die af en toe op vakantie gaat, deze kunt u namelijk per geboekte reis afsluiten. Als u meer dan één keer per jaar op vakantie gaat, is het vaak voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. De doorlopende reisverzekering dekt naast al uw vakanties ook van te voren geboekte weekendjes weg. 

Wat verzekert de reisverzekering?

U stelt zelf de dekking samen aan de hand van verschillende modules. Toegang tot de alarmcentrale is standaard meeverzekerd. U bent dus sowieso verzekerd van professionele, wereldwijde ondersteuning in uw eigen taal. Verder kunt u kiezen uit:

  • Bagage: U kunt uw bagage verzekeren tegen beschadiging of diefstal.
  • Medische kosten: De dekking voor zorgkosten die niet door uw zorgverzekering vergoed worden.
  • Ongevallen: Deze dekking biedt een vooraf vastgelegde uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval.
  • Rechtsbijstand: Met deze dekking bent u verzekerd van juridische hulp in het buitenland. 

Uw reiskosten terugbetaald als u de vakantie moet annuleren

Wat als u plotseling niet op reis kunt vanwege een ongeval, of u moet door familieomstandigheden tijdens de reis onverwacht naar huis? Hiervoor biedt een annuleringsverzekering de uitkomst.  

Welke aanvullende dekkingen kunt u kiezen?

Afhankelijk van uw reisplannen kunt u uw reisverzekering aanpassen. Bijvoorbeeld door het dekkingsgebied te wijzigen van Europa naar wereld. Of door de dekking voor wintersport toe te voegen. Onze adviseurs helpen u graag bij het op maat maken van de dekking. 

Online een offerte aanvragen voor uw reisverzekering

Natuurlijk adviseren wij u graag over de reisverzekering. U kunt ons bereiken via 0172 611 116, maar het makkelijkste is om direct uw premie te berekenen of om het offerteformulier in te vullen. Wij hebben dan de belangrijkste gegevens direct in ons bezit en nemen snel contact op met een voorstel voor uw reisverzekering.

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Annette Jongeleen

Annette Jongeleen

uw particuliere adviseur

0172 611 116

Ik hou ervan om mensen te helpen.
Alle specialisten
Karin Verzuu

Karin Verzuu

uw particuliere adviseur

0172 611 116

Ik zorg er graag voor dat u tevreden bent en blijft over uw verzekeringen bij ons op kantoor.
Alle specialisten