Bedrijfsauto en wagenpark verzekeren

Zakelijk auto verzekeren en de wagenparkverzekering

Met de wagenparkverzekering verzekert u al uw zakelijke auto’s zoals personenauto’s, bestelauto’s en vrachtwagens. Ook aanhangwagens, opleggers en trailers zijn meeverzekerd. Of het nu gaat om één zakelijke auto verzekeren of een heel wagenpark. Bel ons voor advies of vraag direct een offerte aan.

Onze werkwijze als u een offerte voor een zakelijke auto verzekeren aanvraagt

Zakelijke auto’s verzekeren vraagt meestal om maatwerk. Daarom kunt u bij ons niet online de premie berekenen, maar een offerte aanvragen. Wat doen we daarna met uw aanvraag?

Wat kost een zakelijke auto verzekeren?

Voor het verzekeren van een zakelijke auto bent u premie verschuldigd. De exacte premie hangt af van de waarde van de auto, maar ook van de gekozen dekking van de verzekering. Bij het verzekeren van een compleet wagenpark is er sprake van collectief voordeel. 

We adviseren u graag over de mogelijkheden voor een bedrijfsautoverzekering en geven inzicht in de premiekosten. Vraag direct een offerte aan voor een scherp voorstel.

Offerte bedrijfsauto verzekeren

Zakelijke auto verzekeren bij VMD Koster

Bedrijfsauto verzekeren

Als ondernemer wilt u zich richten op ondernemen. U wilt administratieve rust en geen gedoe. Een goede verzekering voor uw bedrijfsauto is daar onderdeel van. Het kan ook zijn dat u een heel wagenpark onder uw hoede heeft, bijvoorbeeld voor een transportbedrijf of taxibedrijf. Uw bedrijfsauto verzekeren zonder zorgen kan bij VMD Koster

Vrachtwagen verzekeren

Als vrachtwagenchauffeur of beheerder van het vrachtwagenpark bent u de hele dag in de weer. Uw vrachtwagen verzekeren is niet alleen verplicht, u wilt in geval van calamiteiten ook dat het goed geregeld is. De vrachtwagen is onderdeel voor de uitvoering van uw core business, maar is ook een belangrijke post op de balans. Omdat de vrachtwagen een waarde vertegenwoordigt in uw bedrijf hoort daar een passende verzekering bij.

Bedrijfsbus verzekeren

Voor veel ondernemers is de bedrijfsbus het rijdende kantoor. Bijvoorbeeld schilders, aannemers en loodgieters zijn vaak volledig afhankelijk van hun bedrijfsbus. In geval van problemen of ongevallen wilt u dat de bedrijfsbus goed verzekerd is. Zo bent u snel weer onderweg en weet u zeker dat u voor de juiste waarde verzekerd bent. De bedrijfsbus verzekeren is de meest gekozen zakelijke autoverzekering voor zzp'ers.

Zakelijke autoverzekering zzp

Het mag duidelijk zijn, de zakelijke autoverzekering voor zzp’ers is belangrijk voor de bedrijfsvoering. Of het nu gaat om uw bedrijfsbus, vrachtwagen of andere bedrijfsauto, de verzekering moet qua dekking goed passen zonder dat je teveel betaalt. De zakelijke autoverzekering voor zzp is waar VMD Koster graag ontzorgt, zodat u zich kunt focussen op de bedrijfsvoering.

Uw zakelijke auto verzekeren bij VMD Koster

VMD Koster is specialist in het verzekeren van al uw bedrijfsauto’s. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan. Wij maken een offerte op maat voor uw hele wagenpark zodat u precies kunt zien wat u kunt besparen. Natuurlijk letten wij ook op de juiste dekking, goede voorwaarden en administratief gemak voor u.

Offerte zakelijke auto verzekeren

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Robbert-Paul Verkade
Ondernemen is topsport, en daar hoort een goede begeleiding bij. Samen risico’s elimineren om optimaal te presteren: daar ga ik voor met mijn klanten.
Alle specialisten
Hans van der Pauw
Elke onderneming is uniek, daar hoort maatwerk bij. Dit kunnen wij voor je verzorgen.
Alle specialisten
Arie van der Veer
Samen met u maken wij uw risico’s inzichtelijk en indien nodig zorgen we ervoor dat ze goed verzekerd zijn.
Alle specialisten
Menno Sombroek
Om de continuïteit van jouw onderneming te waarborgen, is het belangrijk om bewuste keuzes te maken. Mijn collega's en ik helpen je daarbij.
Alle specialisten