Fietsverzekering

Fietsverzekering met dekking voor diefstal, schade en pechhulp

Ben je op zoek naar een fietsverzekering waar de dekking precies past bij jouw wensen? Dan kunnen onze adviseurs je zeker verder helpen. Of je nu dagelijks naar je werk fietst, je kinderen van school haalt met de elektrische bakfiets of wekelijks op de racefiets stapt. Wij adviseren een fietsverzekering op maat. De belangrijkste voordelen:

Standaard verzekerd voor diefstal en juridische hulp
Snelle uitbetaling na fietsdiefstal
Geschikt voor allerlei soorten fietsen, ook e-bikes
✔ Volledige aankoopwaarde gedekt *

* Voor racefietsen, ATB's en mountainbikes geldt een eigen risico bij diefstal van en schade aan de fiets. Voor alle andere fietsen is geen eigen risico van toepassing.

Offerte fietsverzekering aanvragen

Kortlopend of doorlopend

Er zijn twee manieren om jouw fiets te verzekeren: kortlopend of doorlopend. Bij de kortlopende fietsverzekering is jouw fietsvoor een periode van 3 jaar verzekerd. De verzekering loopt automatisch af. Bij de doorlopende fietsverzekering is jouw fiets doorlopend verzekerd.De verzekering duurt minimaal 1 jaar, daarna is deze opzegbaar met één maand opzegtermijn.

Dekking standaard, uitgebreid of compleet

Welke dekking wil je hebben? Met het Standaard pakket is je fiets verzekerd voor diefstal en juridische hulp. Kies je voor het pakket Uitgebreid, dan is je fiets ook verzekerd voor schade. Wil je pechhulp in heel Nederland erbij? Dan kies je voor het Compleet pakket. Hoe werkt het precies?

  • Wanneer je een fietsverzekering afsluit mét schadedekking, ontvang je een vergoeding voor de reparatiekosten. Je mag zelf bepalen bij welke fietsenmaker je de fietsschade laat repareren.       
  • Wanneer je een fietsverzekering afsluit mét pechhulp, ontvang je in heel Nederland en tot 30 kilometer over de Nederlands grens in België of Duitsland hulp bij pech.

Wereldwijde dekking

De fietsverzekering is wereldwijd geldig. Dit betekent dat je ook in het buitenland bent verzekerd voor diefstal en, als je daarvoor kiest, beschadigingen aan je fiets.

Persoonlijk advies over de fietsverzekering

Wil je de beste verzekering voor jouw fiets? Neem dan contact met ons op! Bel 0172 611 116 of vraag direct een offerte aan.

Offerte fietsverzekering aanvragen

Fietsverzekering bij VMD Koster