Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Verzeker uw woonhuis

Als eigenaar van een woning wilt u dit kostbare bezit graag beschermen. U kunt zelf uw huis netjes onderhouden, maar toch bestaat er een kans dat uw huis beschadigd raakt. Dan is het fijn als u hiervoor verzekerd bent; daar is de opstalverzekering voor.

Waarom kiest u voor een opstalverzekering via VMD KOSTER?

  • Begeleiding bij de keuze en aanvraag van de verzekering.
  • Advies en begeleiding bij schade.
  • Extra korting door de pakketverzekering.
  • Online uw verzekeringen beheren. 

Wat verzekert de opstalverzekering?

De opstalverzekering (ook wel woonhuisverzekering) dekt de schade die aan uw woonhuis ontstaat door een groot aantal gevaren. Naast het woonhuis zelf zijn ook bijgebouwen, schuren, schuttingen en dergelijke verzekerd. Eventuele rolluiken, zonweringen of zonnepanelen kunnen ook op de polis meegenomen worden.

Welke schade is gedekt?

Naast schade door brand en storm, biedt de verzekering ook dekking voor onder andere ontploffing, blikseminslag, lekkage, hagel en glasbreuk. 

Wat kost de opstalverzekering?

De premie voor de opstalverzekering is gebaseerd op de herbouwwaarde van de woning en bijbehorende zaken. Met de herbouwwaardemeter wordt het te verzekeren bedrag eenvoudig vastgesteld. 

Advies over de opstalverzekering

Het is voordelig wanneer u uw opstalverzekering onderbrengt in het Groene Hart Pakket. Binnen dit pakket passen al uw particuliere schadeverzekeringen. U bent verzekerd van uitgebreide en moderne voorwaarden en een uitstekende dienstverlening. Vraag daarom online een offerte aan voor uw opstalverzekering binnen het Groene Hart Pakket. Voor een persoonlijk advies kunt u ons natuurlijk ook rechtstreeks benaderen. Bel 0172 611 116 of stuur een mail naar .

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Anja Egberts

Anja Egberts

administratief medewerker

0172 611 116

Nooit dubbel verzekerd, nooit te veel betalen en altijd kunnen rekenen op persoonlijk advies, daar staan wij voor.
Alle specialisten