Opstalverzekering

Opstalverzekering verzekert uw woonhuis

Als eigenaar van een woning wilt u een goede verzekering voor als uw huis beschadigd raakt. Daar is de opstalverzekering voor. Bij VMD Koster vergelijken we verschillende aanbieders voor u zodat u de beste opstalverzekering krijgt.

Offerte aanvragen

Waarom kiest u voor een opstalverzekering via VMD Koster?

  • Begeleiding bij de keuze en aanvraag van de verzekering
  • Advies en begeleiding bij schade.
  • Extra korting door de pakketverzekering
  • Online uw verzekeringen beheren

Wat verzekert de opstalverzekering?

De opstalverzekering dekt de schade die aan uw woonhuis ontstaat door een groot aantal gevaren, zoals brand, storm, lekkage en glasschade. Naast het woonhuis zelf zijn ook bijgebouwen, schuren, schuttingen en dergelijke verzekerd. Eventuele rolluiken, zonweringen of zonnepanelen kunnen ook op de polis meegenomen worden.

Wat kost de opstalverzekering?

De premie voor de opstalverzekering is gebaseerd op de herbouwwaarde van de woning en bijbehorende zaken. Met de herbouwwaardemeter wordt het te verzekeren bedrag eenvoudig vastgesteld. 

Advies over de opstalverzekering

Wij adviseren u graag over de beste verzekeringen voor uw woonhuis. Vraag daarom online een offerte aan. Wij nemen vervolgens contact met u op voor een voorstel op maat. Voor een persoonlijk advies kunt u ons natuurlijk ook rechtstreeks benaderen via 0172 611 116.

Offerte opstalverzekering aanvragen