Rechtsbijstandverzekering voor bedrijven

Rechtsbijstandverzekering voor bedrijven

Rechtsbijstandverzekering voor bedrijven

Als uw bedrijf verwikkeld raakt in een conflict, is juridische hulp vaak onmisbaar. Het is prettig als u dan uw rechtsbijstandverzekering voor bedrijven kunt inschakelen. Dan staat u sterk in conlicten met bijvoorbeeld een leverancier, klant, medewerker of de verhuurder van uw pand.

Offerte rechtsbijstand bedrijven  

Wat is verzekerd met de rechtsbijstandverzekering voor bedrijven?

De rechtsbijstandverzekering voor bedrijven voorziet in onafhankelijke rechtsbijstand bij juridische conflicten. Alle proces- en gerechtskosten worden vergoed, evenals de kosten van deskundigen en getuigen. 

Voor welke juridische conflicten kan ik de zakelijke rechtsbijstandverzekering inschakelen?

U kunt in tal van situaties een beroep doen op een rechtsbijstandverzekering, zoals bij een geschil met een werknemer of met de overheid (bijvoorbeeld als een vergunning wordt geweigerd) of bij problemen rond de aankoop en het onderhoud van bedrijfsinventaris. Ook wordt advies gegeven over algemene leveringsvoorwaarden of een contract. 

U stelt zelf de dekking samen

De meeste rechtsbijstandverzekeringen bieden een algemene dekking die kan worden uitgebreid met specifieke aanvullende dekkingsrubrieken. Zo kan een rechtsbijstandverzekering op maat worden gemaakt. 

De voordelen van de rechtsbijstandverzekering voor bedrijven via VMD Koster

  • Onafhankelijk advies van uw eigen risicomanager.
  • Voor een scherpe premie altijd juridische hulp.
  • Ruime dekking voor de meest voorkomende juridische conflicten.
  • Mogelijkheid voor een verzekering zonder eigen risico.
  • Dekking naar keuze uit te breiden met modules (bijvoorbeeld incassodekking). 

Advies over risicobeheer en juridische zekerheid

De adviseurs van VMD Koster gaan graag met u in gesprek. We bespreken niet alleen de zakelijke rechtsbijstandverzekering, maar gaan verder. We maken een complete risicoanalyse van uw bedrijf. Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel 0172 611 116.