Missie en visie

Missie en visie

Wij voorkomen vervelende verrassingen

Wij staan voor persoonlijke aandacht en deskundig en onafhankelijk advies. Daarbij willen wij zoveel mogelijk gemak bieden voor onze klanten. We willen dat jij je bewust bent van de risico's die je loopt. Zowel zakelijk als privé.

VMD Koster brengt voor bedrijven, ondernemers en particulieren (financiële) risico's helder in beeld. Samen met jou vinden we oplossingen om de risico's beheersbaar te maken. Dat kan bijvoorbeeld met een verzekering. Wanneer je een verzekering afsluit, zorgen wij ervoor dat de verzekering passend is en blijft. Zo voorkomen wij vervelende verrassingen.

Visie op de toekomst

Onze visie is dat we in de toekomst onze cliënten nog beter in staat gaan stellen om zelf hun keuzes te maken. De keuzes worden gemaakt op basis van goede, heldere informatie. Wij faciliteren dit zo goed mogelijk, bijvoorbeeld door goede automatiseringsoplossingen.

Wij onderscheiden ons van de banken en verzekeraars door onze mensen. Wij kennen onze klanten en onze cliënten kennen ons. Wij zijn benaderbaar en herkenbaar. Zo bieden wij het beste van twee werelden. Je krijgt bij ons persoonlijk advies en vaste contactpersonen. En daarbij krijgt je een organisatie van ruim 100 mensen die zich sterk maakt voor je. Zo blijven jouw risico's goed verzekerd met de beste voorwaarden.

Stel je vraag aan VMD Koster