Missie en visie

Missie en visie

Wij voorkomen vervelende verrassingen

Wij staan voor persoonlijke aandacht, deskundig en onafhankelijk advies en zoveel mogelijk gemak bieden voor onze klanten. Wij willen dat u zich bewust bent van de risico’s die u of uw bedrijf loopt. Samen met u vinden we oplossingen om de risico’s beheersbaar te maken. Dat kan bijvoorbeeld met een verzekering. Wanneer u een verzekering afsluit, zorgen wij ervoor dat de verzekering passend is en blijft. Zo voorkomen wij vervelende verrassingen.

Meer dan alleen verzekeren: risico's beheren

VMD Koster brengt voor bedrijven, ondernemers en particulieren (financiële) risico’s helder in beeld. Wij analyseren, adviseren en helpen bij het voorkomen en beheren van risico's. Voor risico’s die u niet kunt of wilt dragen, zoeken we een oplossing. Vaak in de vorm van een verzekering.

Visie op de toekomst

Onze visie is dat we in de toekomst onze cliënten nog beter in staat gaan stellen om zelf hun keuzes te maken. De keuzes worden gemaakt op basis van goede, heldere informatie. Wij faciliteren dit zo goed mogelijk, bijvoorbeeld door goede automatiseringsoplossingen.

Benaderbaar en herkenbaar

Wij onderscheiden ons van de banken en verzekeraars door onze mensen. Wij kennen onze klanten en onze cliënten kennen ons. Wij zijn benaderbaar en herkenbaar. Zo bieden wij het beste van twee werelden. U krijgt bij ons persoonlijk advies en vaste contactpersonen. En daarbij krijgt u een organisatie van 65 mensen die zich sterk maakt voor u, zodat uw risico’s goed verzekerd zijn en blijven tegen uitstekende voorwaarden.

Stel uw vraag aan VMD Koster