Montageverzekering

Montageverzekering

Montageverzekering

De montageverzekering dekt materiële schade tijdens installatiewerken. Bijvoorbeeld door diefstal of stormschade, maar ook schade die ontstaat door verkeerd te werken. Een standaard bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering of gebouwenverzekering dekt deze schades meestal niet. 

Wij bieden één verzekering voor alle installatieprojecten binnen Nederland, België en Duitsland. Ga dus met een gerust hart aan de slag met de zekerheid van een montageverzekering voor installatiewerken.

Stappenplan na de offerteaanvraag

De belangrijkste voordelen van de montageverzekering

  • Verzekerd tegen de meeste risico's in de installatiebranche
  • Eén verzekering voor al uw installatie- en montageprojecten
  • De dekking geldt voor alle betrokkenen op het project
  • Advies over bijvoorbeeld schadepreventie
  • Snelle afhandeling in geval van schade

Wat kost een montageverzekering?

Er is geen vaste premie voor de montageverzekering. Voor de meeste installatiebedrijven ligt de premie tussen € 30 en € 60 per maand. De premie voor uw bedrijf hangt af van onder meer uw bedrijfsactiviteiten, de gekozen dekking, het eigen risico en of u deze verzekering combineert met andere verzekeringen. Vraag een offerte aan voor een voorstel op maat.

Montageverzekering voor installatiewerken

De montageverzekering voor installatiewerken is een belangrijke bedrijfsverzekering voor aannemers en installatiebedrijven. Het voordeel is dat alle betrokkenen bij het project zijn meeverzekerd. Dus ook de onderaannemer en constructeur. Daarnaast zijn losse onderdelen die al op de projectlocatie aanwezig zijn en nog niet zijn geïnstalleerd, standaard  meeverzekerd tegen diefstal.

Montageverzekering afsluiten bij VMD Koster

U sluit uw montageverzekering eenvoudig af bij VMD Koster. Wij helpen u met een realistische inschatting van uw risico’s. Op basis daarvan vergelijken we objectief diverse aanbieders en komen we tot de beste passende montageverzekering. Ontdek de beste dekking en vraag direct een offerte aan of bel ons op 0172 611 116