Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Zakenreisverzekering

Zakenreisverzekering voor al uw zakelijke reizen 

Gaat u (of gaan verschillende medewerkers van uw bedrijf) geregeld voor een afspraak naar het buitenland? Dan past een doorlopende zakenreisverzekering perfect bij u en uw bedrijf. Met deze verzekering bent u namelijk het hele jaar door goed verzekerd voor elke zakenreis. U kunt kiezen voor een individuele zakenreisverzekering of een collectieve zakenreisverzekering (voor meerdere medewerkers). 

Offerte aanvragen? 

U kiest zelf de dekking van de zakenreisverzekering

Door de flexibele opbouw is het mogelijk de verzekering precies op maat samen te stellen. Reist u alleen in Europa of ook naar andere continenten? En neem u vaak kostbare bagage mee of juist niet? 

Kunne privéreizen ook meeverzekerd worden?

Gezinsleden die tijdens de zakenreis meereizen zijn standaard meeverzekerd. Privéreizen kunnen daarnaast meeverzekerd worden. Dan kunt u dankzij één verzekering altijd goed verzekerd op reis. Of het nu voor zaken is of voor een vakantie. 

Individueel of collectief verzekeren?

Heeft u meer dan vijf medewerkers die regelmatig naar het buitenland reizen? Dan is een collectieve zakenreis de ideale oplossing voor u. Met deze doorlopende reisverzekering zijn u en uw medewerkers in één keer het hele jaar verzekerd. 

Ook meereizende gezinsleden zijn meeverzekerd bij de zakenreisverzekering. 

Advies over de zakenreisverzekering

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Vul het contactformulier voor de zakenreisverzekering in. Rechtstreeks contact opnemen kan natuurlijk ook. Bel 0172 611 116 of stuur een e-mail naar