Zakenreisverzekering

Zakenreisverzekering

Zakenreisverzekering voor medewerkers die kort naar het buitenland gaan 

Gaat u geregeld voor een afspraak naar het buitenland? Dan past een doorlopende zakenreisverzekering perfect bij u en uw bedrijf. Met deze verzekering bent u namelijk het hele jaar door goed verzekerd voor elke zakenreis.

Offerte zakenreisverzekering aanvragen  

Dekking van de zakenreisverzekering

Door de flexibele opbouw is het mogelijk de verzekering precies op maat samen te stellen. Reist u alleen in Europa of ook naar andere continenten? En neem u vaak kostbare bagage mee of juist niet? 

Ook privéreizen meeverzekeren?

Gezinsleden die tijdens de zakenreis meereizen zijn standaard meeverzekerd. Privéreizen kunnen daarnaast meeverzekerd worden. Dan kunt u dankzij één verzekering altijd goed verzekerd op reis. Of het nu voor zaken is of voor een vakantie. 

Collectieve zakenreisverzekering

Gaan meer medewerkers geregeld voor het werk naar het buitenland? Dan is het vaak voordelig om een collectieve zakenreisverzekering af te sluiten. Dan heeft u één verzekering voor meerdere medewerkers. 

Advies over de zakenreisverzekering

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Vul het offerteformulier voor de zakenreisverzekering in. Rechtstreeks contact opnemen kan natuurlijk ook. Bel 0172 611 116 of stuur een e-mail naar info@vmdkoster.nl