Cliënten VMD Koster

Cliënten aan het woord

Wij zijn trots op onze cliënten. Wij vinden het leuk om ze helpen bij het voorkomen en beperken van risico's en om te adviseren over risicobeheer, verzekeren en pensioenen. Hieronder lees je hoe onze cliënten onze dienstverlening ervaren. Meer klantbeoordelingen vind je op de pagina met reviews.


LB Groep

"VMD Koster heeft de pensioensituatie van medewerkers goed inzichtelijk gemaakt en geadviseerd wat de mogelijkheden zijn. De adviseur nam de tijd en was ter zake kundig."

Lees verder

Fitnessapparatuur.nl

"Als bedrijf maken we telkens nieuwe stappen. Dan is het fijn dat we een verzekeringsadviseur hebben die met ons meedenkt. Zo weten we zeker dat we geen risico’s over het hoofd zien en dat we terug kunnen vallen op verzekeringen als er wat mis gaat."

Lees verder

Hogeschool Saxion

"Marco van Bostelen trad op als contactpersoon naar ons als organisatie en wist heel goed aan te sluiten bij onze wensen. Hij gaf gevraagd en ongevraagd heel goede en praktische tips zonder ooit uit zijn adviesrol te treden."

Lees verder

Hallmark

Hallmark

"Bij de vele wijzigingen in de wetgeving vind ik in VMD Koster een professionele en meedenkende partner om oplossingen te vinden die zowel ons bedrijfsbelang als het belang van onze medewerkers dienen."

Lees verder

Aannemingsbedrijf G. Bruijnes

"Zoals het bij onze klanten van belang is dat zij een betrouwbare partner in de arm nemen, zo geldt dat ook voor ons. Ook bij het uit handen geven van verzekeringswerk."

Lees verder

albelli

"VMD Koster heeft de Ondernemingsraad van albelli geholpen. Dit adviestraject is in gezamenlijk overleg doorlopen met de directie. VMD Koster heeft ons transparant, zorgvuldig en accuraat geadviseerd."

Lees verder

Gek van Fietsen

"Het is belangrijk om verzekeringszaken goed geregeld te hebben, maar wij willen er niet te veel tijd aan verliezen. Onze klanten zijn immers het allerbelangrijkst."

Lees verder

Vicoma Engineering

"Dankzij Jan Zwiers zijn wij uit een, op een gegeven moment ontstane, impasse gekomen en hebben we een zo gunstig mogelijk resultaat bereikt voor het nieuwe contract."

Lees verder

MDF Training & Consultancy

"Jan Zwiers en zijn collega's hebben ons zeer goed geholpen om de 'pensioentaal' te begrijpen, waardoor we relatief eenvoudig tot een afgewogen keuze kwamen."

Lees verder

Artefact

"VMD Koster heeft ons geholpen door ons wegwijs te maken in het oerwoud van pensioenoplossingen. In overleg met de pensioenexpert Jan Zwiers zijn we gaan onderzoeken welke pensioenoplossing passend is bij Artefact."

Lees verder

Valsplat

"In eerste instantie hebben we contact gelegd met VMD Koster om ons te helpen bij het verlengen van een pensioenregeling en een nieuwe pensioenoplossing te zoeken. Dit adviestraject was concreet, helder en duidelijk."

Lees verder

Engelen & Spoor Uitvaartverzorging

“Actuele kennis van zaken en duidelijkheid geven het gevoel te worden gekend en gehoord, hetgeen een wederzijds vertrouwen tot stand brengt."

Lees verder

Van Aetsveld

"Pensioenen zijn een aparte materie met ingewikkelde componenten als je er niet elke dag mee bezig bent. Zelf zijn wij ook specialist in ons vak en daarom beseffen wij ons terdege, dat ook wij met specialisten moeten samenwerken."

Lees verder

Associatie Uitvaartverzorging

"Voor onze medewerkers waren wij op zoek naar een nieuwe pensioenregeling waardoor zij een zo goed mogelijke oudedagvoorziening zouden behouden."

Lees verder