Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Cliënten VMD Koster

Cliënten aan het woord

Wij zijn trots op onze cliënten. Wij vinden het leuk om ze helpen bij het voorkomen en beperken van risico's en om te adviseren over risicobeheer, verzekeren en pensioenen. Hieronder leest u hoe onze cliënten onze dienstverlening ervaren. Meer klantbeoordelingen vindt u op de pagina met reviews.

Vicoma Engineering

Vicoma is een middelgroot engineeringsbureau met ruim 250 werknemers en 6 vestigingen verspreid door heel Nederland.

Lees meer

albelli

albelli is één van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in Amsterdam. Het bedrijf bestaat uit een groep merken die fotoproducten leveren aan meer dan vier miljoen klanten.

Lees meer

Valsplat

Valsplat is een jonge groeiende organisatie in Amsterdam. Valsplat richt zich op de gebruiksvriendelijkheid van internettoepassingen.

Lees meer

MDF Training & Consultancy

MDF Training & Consultancy is een middelgroot training- en adviesbureau voor organisaties werkzaam in de ontwikkelingssamenwerking. Voor verlening van het pensioencontract riepen ze de hulp van VMD KOSTER in.

Lees meer

Van Aetsveld

Het Amersfoortse bedrijf Van Aetsveld is een gespecialiseerd bureau in projectmanagement en verandermanagement en gelooft dat iedere organisatie het vermogen heeft om gestelde doelen te bereiken.

Lees meer