Schade melden

Online schade melden

Heeft u een schadegeval? Dan kunt u deze schade via deze pagina melden. Wij zorgen er dan voor dat de schade soepel en vlot wordt afgewikkeld. Daarom heeft u voor VMD Koster gekozen. Wij zijn er voor u!

Online schade melden voor particulieren

De meeste particuliere schades kunt u online melden. Maak hiervoor gebruik van de onderstaande formulieren. Nadat u het formulier hebt ingevuld, is de schade bij VMD Koster gemeld. U ontvangt een kopie van de melding in uw eigen mailbox. Wanneer er naar aanleiding van de melding nog vragen zijn, dan nemen wij contact met u op. Heeft u voor of tijdens het invullen van het schadeformulier een vraag? Bel dan 085 130 11 31 voor persoonlijk advies.

Woonhuis en/of inboedel

Open formulier

Reis en/of annulering

Open formulier

Aansprakelijkheid particulier

Open formulier

Glas

Open formulier

Motorrijtuig zonder tegenpartij

Open formulier

Kunt u geen gebruik maken van één van deze formulieren? Dan kunt u gebruik maken van het algemene schadeformulier.

Algemeen (particulier)

Open formulier

Online schade melden voor bedrijven en verenigingen

Binnenkort kunnen ook bedrijven en verenigingen specifieke schadeformulieren invullen op deze pagina. Voorlopig kunt u gebruik maken van het algemene schadeformulier.

Zakelijk

Open formulier

Lukt het niet de schade online te melden?

Staat voor uw schade het juiste formulier er niet bij? Of heeft u vragen over invullen van het schadeformulier? Neem dan contact op met onze schadebehandelaars via 085 130 11 31. Zij helpen u graag verder.

Schade door diefstal, inbraak of verlies?

Doe altijd direct aangifte bij de plaatselijke politie. Ook als u in het buitenland bent. Als dat niet kan, meldt u de schade bij de reisleiding of bij de beheerder van uw tijdelijke verblijf. Vraag altijd naar een bewijs van aangifte.

Wat moet u doen bij een aanrijding?

Vul direct samen met de tegenpartij de voorzijde van het Europees Schadeformulier in. Noteer de gegevens van eventuele getuigen. De achterzijde van het formulier kunt u later invullen. Ook is het verstandig foto's te maken van het voorval. Neem bij twijfel het formulier later samen met een schadebehandelaar van VMD Koster door.

Autoschade melden via MobielSchadeMelden

Een botsing of andere autoschade? Dan vult u ter plekke het schadeformulier in. Tot nu toe ging dat altijd met een papieren formulier. Maar het kan ook makkelijker, dankzij mobielschademelden.nl

Inschakelen advocaat bij letselschade

Bent u gewond geraakt als gevolg van een ongeval? Of is een dierbare overleden als gevolg van een ongeval? Dan betekent dit mogelijk dat u extra kosten moet maken of financieel verlies lijdt. Kunt u deze schade verhalen op de aansprakelijke partij? En heeft u recht op smartengeld? Een letselschadespecialist helpt u bij het beantwoorden van deze vragen. Wij kennen de weg en helpen u daarom graag verder. Lees verder op vmdkoster.nl/letselschade

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Sofia de Lange
Bij schade begeleiden we je van de eerste melding tot de schade volledig is afgehandeld. Dus ook bij het inschakelen van een expert, de keuze voor een reparateur en de uitbetaling van de schade.
Alle specialisten
Ruud Vis
Bij schade begeleiden we je van de eerste melding tot de schade volledig is afgehandeld. Dus ook bij het inschakelen van een expert, de keuze voor een reparateur en de uitbetaling van de schade.
Alle specialisten
Floortje van Eijk
Wij zorgen er dan voor dat de schade soepel en vlot wordt afgewikkeld. Daarom heb je voor VMD Koster gekozen.
Alle specialisten