Verzuimverzekering

Verzuimverzekering voor uw bedrijf

Kan uw medewerker door ziekte niet werken? Dan moet u zijn loon in de eerste twee ziektejaren doorbetalen. Met een verzuimverzekering krijgt u een vergoeding voor de kosten van loondoorbetaling. Bij deze verzekeraars waar wij mee samenwerken is er veel aandacht voor preventie en re-integratie. Zo helpt de verzuimverzekering mee aan de verzuimaanpak.

Offerte verzuimverzekering


Wat doen wij voor u als u een offerte voor de verzuimverzekering aanvraagt?

Met ons heldere stappenplan bent u altijd verzekerd van het beste, objectieve advies voor de scherpste prijs. Plan daarom direct uw adviesgesprek in.

Wat is een verzuimverzekering?

De verzuimverzekering, ook wel ziekteverzuimverzekering genoemd, vergoedt gemaakte kosten voor loondoorbetaling bij (langdurige) ziekte van uw personeel. Om de beste verzekering voor u te kiezen maken wij gebruik van de Verzuimscan. Door middel van een analyse van het huidige verzuimbeleid en de verzuimcijfers geven wij een passend advies voor de beste verzekering voor uw bedrijfssituatie. 

Welke kosten dekt een verzuimverzekering?

De ziekteverzuimverzekering dekt de kosten van het doorbetalen van arbeidsloon bij ziekte van personeel. De exacte vergoeding is afhankelijk van de afspraken die u maakt met de verzuimverzekeraar. Ook na hoeveel dagen ziekte de verzuimverzekering uitkeert bepaalt u zelf.

Verder bieden de verzuimverzekeraars waar wij mee samenwerken ondersteuning bij ziektepreventie en re-integratie. Op die manier is de verzuimverzekering extra waardevol voor bedrijven met personeel.

Verzuimverzekering kosten

Wat kost een verzuimverzekering? Voor een verzuimverzekering is premie verschuldigd. De exacte premie is afhankelijk van de loonsom, het verzuimpercentage, het eigen risico, de gekozen dekking en de verzekeraar. Ga daarom met ons in gesprek voor verzuimverzekering advies. Aan de hand van een verzuimscan en marktverkenning brengen wij de kosten voor u in kaart. We kijken samen wat een verzuimverzekering u kost én oplevert.

We krijgen vaak vraag wat de goedkoopste verzuimverzekering is. Maar de beste verzuimverzekering heeft zeker niet altijd de laagste premie. We laten de mogelijkheden, verschillen en voordelen graag aan u zien. Zo kunt u uiteindelijk zelf de juiste keuze maken

Offerte aanvragen

Verzuimverzekering advies VMD Koster

Verzuimverzekering personeel

Voor de meeste  bedrijven met personeel in dienst is een verzuimverzekering interessant. Een personeelslid die door ziekte langdurig afwezig is, kost veel geld. Daarnaast brengt het de nodige administratieve lasten en plichten met zich mee. Om die reden is een verzuimverzekering niet alleen interessant voor de kosten die het dekt, maar ook de ondersteuning bij verzuimpreventie en re-integratie.

Verzuimverzekering DGA

Een directeur / grootaandeelhouder (DGA) is niet standaard meeverzekerd met de ziekteverzuimverzekering van een bedrijf. Het is vaak verstandig om als DGA een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Bij VMD Koster heeft u alle bedrijfsverzekeringen onder één dak. We kijken naar de schadeverzekeringen, de verzekeringen voor het personeel én de verzekeringen voor de DGA. Wij maken het totale plaatje voor u inzichtelijk.

Verzuimverzekering afsluiten bij VMD Koster

Voordat u een verzekering gaat afsluiten wilt u zeker weten dat u een verzuimverzekering nodig heeft. U wilt weten hoe een verzuimverzekering bijdraagt aan uw onderneming en natuurlijk niet te veel premie betalen. Daarom gaat u voor uw verzuimverzekering in gesprek met VMD Koster. Want bij ons krijgt u helder, compleet en onafhankelijk advies.

Bel voor een afspraak naar 0172 611 116. Of vraag direct een offerte aan door dit formulier in te vullen. Wij nemen na ontvangst binnen één werkdag contact met u op.

Offerte verzuimverzekering

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Robbert-Paul Verkade
Ondernemen is topsport, en daar hoort een goede begeleiding bij. Samen risico’s elimineren om optimaal te presteren: daar ga ik voor met mijn klanten.
Alle specialisten
Hans van der Pauw
Elke onderneming is uniek, daar hoort maatwerk bij. Dit kunnen wij voor je verzorgen.
Alle specialisten
Menno Sombroek
Om de continuïteit van jouw onderneming te waarborgen, is het belangrijk om bewuste keuzes te maken. Mijn collega's en ik helpen je daarbij.
Alle specialisten
Charlotte Dijk-Stapper
Mijn collega's en ik geven advies over de juiste route om verzuim te beperken. Met de juiste maatregelen en verzekeringen, verhoog je de duurzame inzetbaarheid van medewerkers en verlaag je de verzuimkosten.
Alle specialisten