Hypotheekadvies

Hypotheekadvies via Freek Hypotheek

Freek is een nieuwe hypothecaire dienstverlener die écht blijft zorgen voorjouw hypotheek. De vestigingen van Freek Hypotheek in Alphen aan den RijnBodegraven en Utrecht maken onderdeel uit van VMD Koster verzekeringsgroep. U kunt natuurlijk rechtstreeks contact opnemen met één van de Freeks, maar uw adviseur van VMD Koster zorgt ook graag voor een doorverwijzing.

 Uw voordelen bij Freek Hypotheek

  • Altijd onafhankelijk advies
  • Freek zorgt voor je hypotheek, de hele looptijd lang
  • Compleet en helder advies bij afsluiten en oversluiten hypotheek
  • Grote kans om te besparen op uw hypotheeklasten
  • Online adviesgesprek mogelijk

Profiteren van de scherpe hypotheekrentes

Door de extreem lage hypotheekrentes zijn grote besparingen te realiseren op bestaande hypotheekleningen. Op een gemiddelde hypotheek kan een huiseigenaar al snel een directe besparing van € 200,- per maand realiseren. De grote vraag daarbij is of het beter is te wachten tot de huidige rentevaste periode in de hypotheek afloopt, of dat er vandaag al actie moet worden genomen om te profiteren van de scherpe hypotheekrentes?

Onafhankelijk hypotheekadvies

De best passende oplossing hangt vooral af van de persoonlijke situatie. Een onafhankelijk hypotheekadviseur is onmisbaar bij het aanpassen van uw hypotheek. Neem daarom eens contact op met de hypotheekadviseurs van Freek Hypotheek in Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Utrecht*. Deze adviseurs maken onderdeel uit van VMD Koster verzekeringsgroep.

Contact met Freek Hypotheek

* Wanneer de afstand een probleem vormt, kan het gesprek met de hypotheekadviseurs ook online via de camera van uw PC of tablet gevoerd worden.