Particulier

Particulier

Advies voor particulieren

U wilt natuurlijk dat uw persoonlijke financiën goed geregeld zijn. Als u schade lijdt aan uw woning of auto wilt u dat de schade vergoed wordt. En als u met stopt met werken moet genoeg pensioen opgebouwd zijn. Daarom kiest u voor een financieel adviseur die met u meedenkt. Dat is VMD Koster.

De voordelen van de dienstverlening van VMD Koster

Wij helpen u met goede, heldere informatie. Zo kunt u zelf de juiste  keuzes maken: verzeker ik dit wel of niet? Om de snelheid te verhogen werken we bijna volledig digitaal, maar persoonlijk contact blijft ook onmisbaar. Daarom kunt u ons altijd bellen, mailen of bij ons langskomen in Alphen aan den Rijn of Bodegraven.

Advies over uw privé verzekeringen

Welke risico's kunt u zelf dragen en wanneer is een verzekering de beste oplossing? En hoe kiest u dan de juiste verzekering? De adviseurs van VMD Koster helpen u graag met deze vragen. Wij zorgen er bovendien voor dat u niet te veel betaalt.

Voor particulieren ontwikkelde VMD Koster het NLG Privé Pakket. Binnen deze polis passen al uw privé verzekeringen. Bijvoorbeeld de autoverzekering, aansprakelijkheidsverzekering (AVP), reisverzekering en de verzekeringen voor uw woning (inboedel en opstal). Zo ziet u in één oogopslag waar u wel en niet voor verzekerd bent. De voordelen voor u:

  1. Ruime dekking, scherpe premie
  2. Helder overzicht van uw verzekeringen
  3. Duidelijk en compleet serviceabonnement
  4. Online aan te vragen via vmdkoster.nl/aanvragen

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Jose van Leeuwen
Vakkundig, servicegericht en toegankelijk daar zit onze kracht.
Alle specialisten