Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Particulier

Verzekeringsadvies voor particulieren

U wilt natuurlijk dat uw persoonlijke financiën goed geregeld zijn. Als u schade lijdt aan uw woning of auto wilt u dat de schade vergoed wordt. En als u met stopt met werken moet genoeg pensioen opgebouwd zijn. Daarom kiest u voor een financieel adviseur die met u meedenkt. Dat is VMD Koster.

Vind de informatie die u zoekt

Advies over uw privé verzekeringen

Welke risico's kunt u zelf dragen en wanneer is een verzekering de beste oplossing? En hoe kiest u dan de juiste verzekering? De adviseurs van VMD Koster helpen u graag met deze vragen. Wij zorgen er bovendien voor dat u niet te veel betaalt.

De voordelen van de dienstverlening van VMD Koster

Wij helpen u met goede, heldere informatie. Zo kunt u zelf de juiste  keuzes maken: verzeker ik dit wel of niet? Wij geven een helder en compleet advies. Om de snelheid te verhogen werken we bijna volledig digitaal, maar persoonlijk contact blijft ook onmisbaar. Daarom kunt u ons altijd bellen, mailen of bij ons langskomen in Alphen aan den Rijn of Bodegraven.

NLG Privé Pakket: alles op een rij!

Voor particulieren ontwikkelde VMD Koster het NLG Privé Pakket. Binnen deze polis passen al uw privé verzekeringen. Bijvoorbeeld de autoverzekering, aansprakelijkheidsverzekering (AVP), reisverzekering en de verzekeringen voor uw woning (inboedel en opstal).Zo ziet u in één oogopslag waar u wel en niet voor verzekerd bent. De voordelen voor u:

  1. Ruime dekking, scherpe premie
  2. Helder overzicht van uw verzekeringen
  3. Duidelijk en compleet serviceabonnement
  4. Online aan te vragen via vmdkoster.nl/aanvragen

Veelgestelde vragen

Hoe bespaar ik op mijn verzekeringen?

Wat vind je belangrijk, en wat minder? Hoeveel geld heb je beschikbaar om zelf risico's te dragen? Verzekeren is in de basis: risico overdragen dat je zelf niet kunt of wilt lopen. Dat moet je eigenlijk altijd in je achterhoofd houden. Wil je besparen, dan is het slim om het eerst te zoeken in de overbodige verzekeringen.

Dubbele dekkingen kosten ook relatief veel geld. Er zit regelmatig een overlap tussen dekkingen, waardoor hetzelfde risico op meerdere verzekeringen is gedekt. Wij zijn ervoor om dit voor je uit te zoeken.

Goed vergelijken van de mogelijkheden bij verschillende verzekeraars kan bovendien veel opleveren. Een goedkopere polis heeft niet per definitie een mindere dekking.

Wanneer kan ik mijn verzekeringen opzeggen?

Bij het afsluiten van een verzekering geldt (in de meeste gevallen) een contractsduur van een jaar. Na dit jaar is de verzekering dagelijks opzegbaar met een opzegtermijn van een maand. 

Wanneer het verzekerde risico niet meer aanwezig is (bijvoorbeeld verkoop van een auto), dan kan de verzekering per verkoopdatum worden beeindigd.

Bij de overstap naar een nieuwe verzekering begeleiden de medewerkers van VMD KOSTER de opzegging én de aanvraag bij de nieuwe verzekeraar. 

Ga naar alle veelgestelde vragen