Particulier

Particulier

Advies voor particulieren

Je wilt natuurlijk dat uw persoonlijke financiën goed geregeld zijn. Als je schade lijdt aan jouw woning of auto, dan wil je dat de schade vergoed wordt. En als je met stopt met werken, moet er genoeg pensioen opgebouwd zijn. Daarom kies je voor een financieel adviseur die met je meedenkt: VMD Koster.

De voordelen van de dienstverlening van VMD Koster

  • Wij helpen met goede, heldere informatie. Zo kun je zelf de juiste  keuzes maken.
  • We geven helder en compleet advies. Ook nadat je een product hebt gekozen.
  • Omdat we regelmatig contact onderhouden met verzekeraars, weten we precies welke wijzigingen voor jou van belang zijn.
  • Bij schade verdedigen we jouw belangen ten opzichte van de tegenpartij en verzekeraars.
  • Meestal verzorgen wij de premie-incasso. Als de premie niet (tijdig) betaald is, zoeken we contact met je om de dekking te kunnen blijven garanderen.

Persoonlijk contact

Om de snelheid te verhogen werken we bijna volledig digitaal, maar persoonlijk contact blijft ook onmisbaar. Daarom kunt u ons altijd bellen, mailen of bij ons langskomen in Alphen aan den Rijn, Bodegraven of Rotterdam. 

Waarom kies je voor een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk advies over verzekeringen en andere financiële producten is in jouw voordeel. Want wij denken met je mee, kunnen producten van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken en stellen alleen jouw belang centraal.

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Jose van Leeuwen
Vakkundig, servicegericht en toegankelijk daar zit onze kracht.
Alle specialisten