Onze diensten

Onze diensten

Bent u op zoek naar advies over risicobeheer, verzekeren of pensioenen? Wij zijn u graag van dienst. Wij houden rekening met wat specifiek in uw situatie van belang is. Hiervoor beschikken wij over de kennis, expertise en de contacten met leveranciers van financiële producten. Wij vertallen u graag meer over onze werkwijze. Maak daarom een afspraak via het contactformulier.

Onze dienstverlening voor u: oriëntatie, advies, bemiddeling en nazorg

Voor complexe producten, zoals pensioenen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, is onze dienstverlening onderverdeeld in vier onderdelen. U beslist zelf van welke onderdelen u gebruik wilt maken.

Oriënteren

Het eerste gesprek is bedoeld om kennis te maken en om te inventariseren wat wij voor u kunnen betekenen. Na afloop hebben we helder welke werkzaamheden nodig zijn en wat de kosten daarvan zijn. U kunt daarna gefundeerd besluiten om ons in te schakelen, of niet.

Adviseren

Na de oriëntatie gaan wij een analyse uitvoeren waarbij wij ingaan op uw financiële positie, uw wensen en doelen, uw kennis en ervaring op financieel gebied en uiteraard ook uw risicobereidheid. Aan de hand daarvan stellen wij een cliëntprofiel op voor een gedegen en passend advies. Vervolgens bespreken wij ons advies met u.

Bemiddelen

Om uw belangen te behartigen hebben wij uitstekende contacten met een groot aantal aanbieders van financiële producten. Als u bij die aanbieders een productoplossing wilt aanschaffen kunnen wij dat geheel voor u verzorgen. Voor bemiddeling is een passend advies het uitgangspunt. Het is immers belangrijk dat u een product aanschaft dat bij uw situatie past.

Nazorg

Ook nadat u via onze bemiddeling financiële producten heeft aangeschaft, blijven wij u begeleiden met onze dienstverlening.

Stel uw vraag aan VMD Koster