Onze diensten

Onze diensten

Ben je op zoek naar advies over risicobeheer, verzekeren of pensioenen? Wij staan voor je klaar. Je kunt bij ons altijd rekenen op persoonlijk en deskundig advies.

Wij houden rekening met wat specifiek in jouw situatie van belang is. Hiervoor beschikken wij over de kennis, expertise en de contacten met leveranciers van financiële producten. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze. Maak daarom een afspraak via het contactformulier.


De dienstverlening van VMD Koster

De onderdelen van onze dienstverlening

Voor complexe producten, zoals pensioenen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, is onze dienstverlening onderverdeeld in vier onderdelen. Je beslist zelf van welke onderdelen je gebruik wilt maken.

Oriënteren

Het eerste gesprek is bedoeld om kennis te maken en om te inventariseren wat wij voor je kunnen betekenen. Na afloop hebben we helder welke werkzaamheden nodig zijn en wat de kosten daarvan zijn. Je kunt daarna gefundeerd besluiten om ons in te schakelen, of niet.

Adviseren

Na de oriëntatie gaan wij een analyse uitvoeren waarbij wij ingaan op jouw financiële positie, wensen en doelen, kennis en ervaring op financieel gebied en uiteraard ook de risicobereidheid. Aan de hand daarvan stellen wij een cliëntprofiel op voor een gedegen en passend advies. Vervolgens bespreken we ons advies met je.

Bemiddelen

Om jouw belangen te behartigen hebben wij uitstekende contacten met een groot aantal aanbieders van financiële producten. Als je bij die aanbieders een productoplossing wilt aanschaffen kunnen wij dat geheel voor je verzorgen. Voor bemiddeling is een passend advies het uitgangspunt. Het is immers belangrijk dat je een product aanschaft dat bij jouw situatie past.

Nazorg

Ook nadat je via onze bemiddeling financiële producten hebt aangeschaft, blijven wij je begeleiden met onze dienstverlening.

Stel je vraag aan VMD Koster