Financieel advies

Financieel advies

Wat zijn uw financiële doelstellingen voor nu en voor later? Met een persoonlijk financieel advies van VMD Koster helpen wij u met verwezenlijken van deze doelen. Daarbij houden we ook rekening met de gevolgen als  uw financiële situatie verandert. Wij geven een leven lang helderheid over uw financiële situatie. Met een financiële planning waarmee u altijd uw vermogenspositie op de korte en langere termijn kunt inzien.

Welke vragen beantwoorden onze financiële adviseurs?

Uw financiële doelstellingen vragen om een goede planning. Waarschijnlijk heeft u al de nodige voorzieningen getroffen. Maar het is lang niet altijd zo dat die financiële voorzieningen goed aansluiten op uw wensen. Een paar belangrijke vragen die wij samen met u beantwoorden:

  • Hoe hoog moet uw pensioenuitkering straks zijn om uw levensstandaard te behouden?
  • Wat moet uw netto inkomen na arbeidsongeschiktheid zijn?
  • Welk inkomen moet er, als u overlijdt, voor uw nabestaanden geregeld worden?

Een klankbordgesprek met uw financieel adviseur

Graag gaan wij met u om de tafel. Want wij helpen u graag met het bereiken van uw financiële doelen. Om u kennis te laten maken met onze dienstverlening beginnen wij altijd met een oriënterend gesprek. Dit gesprek is op onze kosten. Neem contact met ons op voor een afspraak. Bel 0172 611 116 of vul het contactformulier in.