Financieel advies

Financieel advies

Wat zijn jouw financiële doelstellingen voor nu en voor later? Met een persoonlijk financieel advies van VMD Koster kom je dichter bij het verwezenlijken van jouw doelen. Ben je geïnteresseerd? Bel 0172 611 116 om een afspraak in te plannen. Natuurlijk zit je dan nog nergens aan vast.

Toekomstgericht financieel advies

Bij ons advies houden we ook rekening met de gevolgen als jouw financiële situatie verandert. Wij geven een leven lang helderheid over je financiële situatie. Met een financiële planning waarmee je altijd jouw vermogenspositie op de korte en langere termijn kunt inzien.

Welke vragen beantwoorden onze financiële adviseurs?

Jouw financiële doelstellingen vragen om een goede planning. Waarschijnlijk heb je al de nodige voorzieningen getroffen. Maar het is lang niet altijd zo dat die financiële voorzieningen goed aansluiten bij jouw wensen. Een paar belangrijke vragen die wij samen met jou beantwoorden:

  • Hoe hoog moet de pensioenuitkering straks zijn om je levensstandaard te behouden?
  • Wat moet je netto inkomen na arbeidsongeschiktheid zijn?
  • Welk inkomen moet er, als je overlijdt, voor jouw nabestaanden geregeld worden?

Een klankbordgesprek met een financieel adviseur

Graag gaan wij met je om de tafel. Want we vinden het leuk om jou te helpen met het bereiken van jouw financiële doelen. Om u kennis te laten maken met onze dienstverlening beginnen wij altijd met een oriënterend gesprek. Dit gesprek is op onze kosten. Neem contact met ons op voor een afspraak. Bel 0172 611 116 of vul het contactformulier in.