Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Financieel advies

Wat zijn uw financiële doelstellingen voor nu en voor later? Met een persoonlijk financieel advies van VMD Koster helpen wij u met verwezenlijken van deze doelen. Daarbij houden we ook rekening met de gevolgen als  uw financiële situatie verandert. Wij geven een leven lang helderheid over uw financiële situatie. Met een financiële planning waarmee u altijd uw vermogenspositie op de korte en langere termijn kunt inzien.

De vragen die uw financieel adviseur helpt beantwoorden

Uw financiële doelstellingen vragen enige planning. Een paar belangrijke vragen:

  • Hoe hoog moet uw pensioenuitkering straks zijn om uw levensstandaard te behouden?
  • Wat moet uw netto inkomen na arbeidsongeschiktheid zijn?
  • Welk inkomen moet er, als u overlijdt, voor uw nabestaanden geregeld worden?

Waarschijnlijk heeft u al de nodige voorzieningen getroffen. Maar sluiten die financiële voorzieningen wel goed op elkaar aan? Zijn zij nog toereikend voor het doel dat u voor ogen heeft? Of betaalt u misschien te veel omdat u dubbel verzekerd bent? Oftewel: leidt uw planning u naar uw financiële doelstellingen of kan dit wellicht beter?

Een klankbordgesprek met uw financieel adviseur

Graag gaan wij met u om de tafel. Om u kennis te laten maken met onze dienstverlening beginnen wij altijd met een oriënterend gesprek. Dit gesprek is op onze kosten. Dat kan bij ons op kantoor in Alphen aan den Rijn of Bodegraven, maar ook bij u thuis. Ook kunnen wij een online adviesgesprek met u voeren. Neem contact met ons op voor een afspraak. Bel 0172 611 116 of stuur een e-mail naar . Wij helpen u graag met het bereiken van uw financiële doelen.

Helder over kosten

VMD Koster biedt u een volledig onafhankelijk persoonlijk advies aan. Hierdoor zult u nooit terecht komen in een verkooppraatje van een bepaald product. Het advies van ons kan namelijk ook zijn dat er geen product of verzekeringsdekkingen meer nodig zijn! U ontvangt een rekening die overeenstemt met de gedane werkzaamheden. Met de keuze voor VMD Koster bespaart u in de toekomst honderden tot duizenden euro's!