Alles in 1 pakketverzekering

Alles in 1 pakketverzekering

Met het NLG Privé Pakket krijg je één pakket voor al jouw verzekeringen. Omdat de verzekeringen zijn gebundeld, bespaar je op de premies. Daarnaast ben je zonder gedoe goed verzekerd, hou je makkelijk het overzicht en kun je rekenen op een uitstekende dienstverlening. 

De belangrijkste voordelen voor jou

  1. Ruime dekking, maar nooit dubbel verzekerd.
  2. De scherpe premie kan per maand betaald worden, zonder premieteoslag
  3. Helder overzicht van jouw verzekeringen.
  4. Duidelijk en persoonlijk advies van VMD Koster.
Offerte verzekeringen aanvragen

Wat kun je verzekeren in het NLG Privé Pakket?

Serviceabonnement

Het Privé Pakket is een pakketverzekering met uitstekende voorwaarden en een lage premie. Om onze dienstverlening voor jou helder en inzichtelijk te houden is er een serviceabonnement aan gekoppeld. Voor een laag bedrag per maand bieden wij jou de service waar jouw verzekeringspakket om vraagt.

Volmacht: maatwerk en snellere dienstverlening

NLG verzekeringen is het volmachtbedrijf van VMD Koster. Met een volmacht van verschillende toonaangevende verzekeraars. De polissen in het NLG Privé Pakket vallen onder deze volmacht. Daarmee heb jij dezelfde zekerheid als wanneer je de verzekering rechtstreeks bij de verzekeraar afsluit. Het grote voordeel is dat het volmachtbedrijf maatwerk levert en sneller handelt bij de acceptatie. Ook is de schadeafhandeling sneller en duidelijker. 

Online een offerte voor de alles in 1 pakketverzekering aanvragen

Wij laten je graag zien hoeveel je kunt besparen. Vraag daarom een offerte aan. Een adviseur van VMD Koster neemt vervolgens contact met je op voor een voorstel. En als je akkoord bent, maken wij jouw verzekeringen in orde.