Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Groene Hart Pakket: alles op een rij!

Bent u het overzicht van uw verzekeringen wel eens kwijt? Het Groene Hart Pakket (GHP) maakt uw verzekeringen overzichtelijk. Binnen deze polis passen al uw particuliere schadeverzekeringen. Zo ziet u in één oogopslag waar u wel en niet voor verzekerd bent. De scherpe premie kunt u per maand betalen via automatische incasso, zónder premietoeslag! U bent verzekerd van uitgebreide en moderne voorwaarden en een uitstekende dienstverlening. 

De belangrijkste voordelen voor u

  1. Ruime dekking, scherpe premie.
  2. Helder overzicht van uw verzekeringen.
  3. Duidelijk en compleet serviceabonnement.
Premie berekenen en offerte aanvragen?

Welke verzekeringen vallen onder het Groene Hart Pakket?

Auto

Inboedel

Aansprakelijkheid

Reis- en annulering

Motor

Opstal

Rechtsbijstand

Caravan

Oldtimer

Kostbaarheden

Ongevallen

Pleziervaartuigen

Serviceabonnement

Het GHP is een verzekering met uitstekende voorwaarden en een lage premie. Om onze dienstverlening voor u helder en inzichtelijk te houden is er een serviceabonnement aan gekoppeld. Voor een gering bedrag per maand bieden wij u de service waar uw verzekeringspakket om vraagt.

Groene Hart Pakket

Volmacht: voordeel voor u

Groene Hart Assuradeuren is het volmachtbedrijf van VMD KOSTER. Bij Groene Hart Assuradeuren werken we vanuit een volmacht van verschillende verzekeraars. De polissen in het GHP vallen onder deze volmacht. Daarmee heeft u dezelfde zekerheid als wanneer u de verzekering rechtstreeks bij de verzekeraar afsluit. Het grote voordeel is echter dat het volmachtbedrijf maatwerk levert en sneller handelt bij de acceptatie. Ook is de schadeafhandeling sneller en duidelijker. 

Online een offerte aanvragen

Wij laten u graag zien hoeveel u kunt besparen. Daarvoor hebben wij wel gegevens van u nodig. Gebruik daarvoor het GHP offerteformulier. Na ontvangst van uw gegevens brengen wij een scherpe offerte uit.

U kunt ook online zelf uw premie berekenen en uw verzekeringen aanvragen. Dat kan via onze online vergelijkingsmodule op www.vmdkoster.nl/aanvragen. Als u rechtstreeks contact wilt, belt u 0172 611 116. Mailen kan natuurlijk ook: .

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Marianne Hilberink

Marianne Hilberink

uw eerste aanspreekpunt

0172 611 116

Contact met mensen is wat mijn werk zo leuk maakt.
Alle specialisten