Alles in 1 pakketverzekering

Alles in 1 pakketverzekering

Bent u het overzicht van uw verzekeringen wel eens kwijt? Het NLG Privé Pakket maakt uw verzekeringen overzichtelijk. Binnen deze pakketverzekering passen al uw particuliere schadeverzekeringen. Zo ziet u in één oogopslag waar u wel en niet voor verzekerd bent. ! U bent verzekerd van uitgebreide en moderne voorwaarden en een uitstekende dienstverlening. 

De belangrijkste voordelen voor u

  1. Ruime dekking, maar nooit dubbel verzekerd.
  2. De scherpe premie kunt u per maand betalen via automatische incasso, zónder premietoeslag.
  3. Helder overzicht van uw verzekeringen.
  4. Duidelijk en persoonlijk advies van VMD Koster.
Offerte verzekeringen aanvragen

Welke verzekeringen vallen onder het NLG Privé Pakket?

Serviceabonnement

Het Privé Pakket is een verzekering met uitstekende voorwaarden en een lage premie. Om onze dienstverlening voor u helder en inzichtelijk te houden is er een serviceabonnement aan gekoppeld. Voor een gering bedrag per maand bieden wij u de service waar uw verzekeringspakket om vraagt.

Volmacht: maatwerk en snellere dienstverlening

NLG verzekeringen is het volmachtbedrijf van VMD Koster. Bij NLG Verzekeringen werken we vanuit een volmacht van verschillende verzekeraars. De polissen in het NLG Privé Pakket vallen onder deze volmacht. Daarmee heeft u dezelfde zekerheid als wanneer u de verzekering rechtstreeks bij de verzekeraar afsluit. Het grote voordeel is echter dat het volmachtbedrijf maatwerk levert en sneller handelt bij de acceptatie. Ook is de schadeafhandeling sneller en duidelijker. 

Online een offerte voor de alles in 1 pakketverzekering aanvragen

Wij laten u graag zien hoeveel u kunt besparen. Vraag daarom een offerte aan. Een adviseur van VMD Koster neemt vervolgens contact met u op om de verzekeringen in orde te maken.