Werkmaterieel

Werkmaterieel

Werkmaterieelverzekering

Werkt u met werkmaterieel, zoals mobiele kranen, tractoren, draglines, bulldozers of vorkheftrucks? Dan is uw bedrijfsvoering hiervan vaak sterk afhankelijk. Genoeg reden voor een goede verzekering. U bent ook wettelijk verplicht uw materieel WA te verzekeren.

Contactformulier verzekering werkmaterieel

Voor al uw werkmaterieel

Een vaak gemaakte denkfout is dat materieel dat niet vaak gebruikt wordt niet verzekerd hoeft te worden. Dit levert echter onnodige risico's op. VMD Koster adviseert u daarom graag welke werkmaterieelverzekering voor uw bedrijf de meest complete dekking heeft.

Schade aan uw werkmaterieel: cascodekking

U kunt de cascodekking van de Werkmaterieelverzekering afsluiten op uitgebreide of standaardvoorwaarden. De uitgebreide dekking is het meest geschikt voor nieuw werkmaterieel. Deze dekking bevat ook de eigengebrekschade. De standaarddekking is geschikter voor werkmaterieel ouder dan vier jaar en klein werkmaterieel.

Schade aan anderen: aansprakelijkheidsdekking

De verplichte WA-verzekering (wettelijke aansprakelijkheid) vormt de basis. Die vergoedt schade die met uw werkmaterieel aan anderen wordt veroorzaakt. De aansprakelijkheidsdekking bestaat uit twee delen:

  • Werkrisicodekking
  • WAM-dekking

Meer informatie over de verzekering voor werkmaterieel?

Heeft u vragen over deze verzekering of uw andere zakelijke verzekeringen? Neem contact op met onze adviseurs. Wij adviseren u graag over risicobeheer en de verzekeringsoplossingen voor uw bedrijf. Vul daarom onderstaand formulier in.

Offerte werkmaterieelverzekering aanvragen