Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers

Arbeidsongeschiktheid heeft grote gevolgen voor uw zakelijke en privé vermogen. Mogelijk wordt zelfs het voortbestaan van de onderneming bedreigd. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) zorgt ervoor dat u als ondernemer niet zonder inkomen komt te zitten als u niet kunt werken.

Offerte AOV aanvragen

Heb ik een arbeidsongeschiktheidsverzekering nodig?

Bent u zelfstandig ondernemer, DGA of zzp'er? Dan is een goede AOV bijna altijd onmisbaar. Niet alleen voor het behoud van uw levensstandaard, maar vaak ook voor de continuïteit van uw bedrijf.

Wat kost een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Het is mogelijk om een AOV zo samen te stellen dat deze altijd binnen uw budget past. Hoeveel u betaalt hangt van een groot aantal factoren af. Van uw beroep bijvoorbeeld. Daarnaast is de premie afhankelijk van de keuzes die u maakt. De premie is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Welke keuzes heeft u bij het afsluiten van een AOV?

  • Hoogte verzekerd bedrag
  • Eindleeftijd van uw verzekering
  • Aantal dagen wachttijd voordat u een uitkering ontvangt
  • Arbeidsongeschiktheidscriterium (beroepsarbeidsongeschiktheid of passende arbeid)

Wat voor advies krijg ik over de arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Voor AOV’s heeft u veel keuzes en bestaat er een uitgebreid aanbod. Hoe kiest u een AOV die past bij uw financiële situatie? En biedt de AOV dan voldoende bescherming tegen de risico’s die u, uw familie en uw onderneming lopen? Onze dienstverlening is volledig ingericht om u daarbij te adviseren en te begeleiden. Bij VMD Koster krijgt u onafhankelijk advies op maat.

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek over de AOV?

Wilt u een afspraak voor een financieel advies? Vul het offerteformulier voor de AOV in. Wij nemen vervolgens contact met u op. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw persoonlijke en financiële situatie. Wilt u vooraf al informatie over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen? Open dan het dienstverleningsdocument over risico's afdekken.

Offerte arbeidsongeschiktheidsverzekering