Hallmark

Hallmark

Maandag 2 januari 2017

Hallmark Hallmark

 

Hallmark bestaat al meer dan 100 jaar. Het is een familiebedrijf met de oorsprong en hoofdkantoor in Kansas City in Amerika. Jaarlijks vinden miljoenen wenskaarten en cadeauartikelen van Hallmark hun weg naar de consument, zowel via winkels als online. Hallmark is daarmee marktleider in Nederland.

“Hallmark begrijpt dat het leven draait om waardevolle relaties. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en gifts. Hallmark onderscheidt zich van de overige aanbieders van wenskaarten en gifts door een ruim én verrassend assortiment van kwalitatief hoogstaande producten.”

Pensioenen en personeelsverzekeringen

Paul Deriks is sinds 2014 bij Hallmark werkzaam als HR Director voor de regio Continental Europe. Nederland behoort hier ook toe. “Hallmark heeft een langdurige relatie met VMD KOSTER en mijn kennismaking met de adviseurs is door mij als zeer prettig ervaren. Bij de adviseurs is veel kennis aanwezig over onze organisatie en zaken die in het verleden hebben gespeeld, met name op het vlak van pensioenen en personeelsverzekeringen. Dit is dan ook zeer waardevol gebleken bij het aanpassen en actueel houden van onze pensioenregeling.”

“Bij de vele wijzigingen in de wetgeving vind ik in VMD KOSTER een professionele en meedenkende partner om oplossingen te vinden die zowel ons bedrijfsbelang als het belang van onze medewerkers dienen. Naast de snelle respons op vaak korte leadtimes die volgen uit beslissingen van de overheid, komen ze ook met alternatieven om niet enkel op korte termijn een situatie op te lossen maar ook voor de langere termijn. Het proactief meedenken is van grote meerwaarde voor onze organisatie.”

WGA-eigenrisicodragen

Bedrijven moesten in 2016 een belangrijke beslissing nemen over of zij vanaf 2017 wel of niet WGA-eigenrisicodrager zouden blijven of worden. Hallmark dus ook, Paul Deriks en zijn collega’s maakten ook hiervoor gebruik van het advies van VMD KOSTER. “De constructieve en proactieve houding werd nog eens bevestigd toen de wetgeving voor WGA-ERD werd aangepast. VMD KOSTER heeft ons tijdig van de relevante informatie voorzien, meerdere opties voorgesteld en toegelicht. Op basis daarvan konden wij als Hallmark snel schakelen. We hebben dan ook tijdig alle zaken in orde kunnen brengen. De adviseurs blijven ondersteuning bieden en het dossier opvolgen totdat alle benodigde formaliteiten geregeld zijn. Dit geeft ons een gerust gevoel en draagt bij aan het wederzijds vertrouwen.”

Persoonlijke benadering

“Net zo belangrijk is ook de persoonlijke en vriendelijke benadering van de adviseurs, dit past prima in de filosofie van Hallmark dat begrijpt dat het leven draait om waardevolle relaties.”