Valsplat

Valsplat

Donderdag 22 juni 2017

Valsplat

Valsplat is een jonge groeiende organisatie in Amsterdam. Valsplat richt zich op de gebruiksvriendelijkheid van internettoepassingen. Joris Leker en Bibi van Schouwenburg vatten de missie samen: “Digitale interacties menselijker maken.” Valsplat weet dat goede user experience en usability een succesvolle app of website maken. Door gebruikers centraal te stellen, ontwerp je oplossingen waar mensen op zitten te wachten en mee uit de voeten kunnen.

Verlengen van de pensioenregeling

“In eerste instantie hebben we contact gelegd met VMD Koster om ons te helpen bij het verlengen van een pensioenregeling en een nieuwe pensioenoplossing te zoeken. Dit adviestraject was concreet, helder en duidelijk. We kregen goed inzicht in de kosten voor werkgever en werknemer en uiteraard in de dekkingen en pensioenopbrengsten. Ook werd een complete vergelijking van aanbieders geboden.”

“Het onafhankelijke pensioenadvies leidde uiteindelijk tot een nieuw gesloten collectief pensioen. Daarna heeft VMD Koster ook het pensioenbeheer netjes ingeregeld, waarbij zij inmiddels ook de spil zijn met andere verzekeringen zoals verzuim en WGA-gat.”

Pensioeninformatie voor de werknemers

“Tenslotte zorgt VMD Koster voor pensioeninformatie voor werknemers. Een belangrijk item omdat pensioen vaak ondergewaardeerd wordt terwijl wij er wel veel geld in storten. Dat gebeurt door middel van heldere presentaties en persoonlijke werknemersgesprekken. Daarbij wordt niet alleen de pensioenregeling uitgelegd, maar wordt ook de brug geslagen naar de financiële privésituatie. Bijvoorbeeld hoe het pensioen zich verhoudt ten opzichte van bijvoorbeeld je huis en hypotheek.”