MDF Training & Consultancy

MDF Training & Consultancy

Donderdag 6 april 2017

MDF Training & Consultancy

Ingrid Plag is Managing partner bij MDF Training & Consultancy, een middelgroot training- en adviesbureau voor organisaties werkzaam in de ontwikkelingssamenwerking. Toen eind 2015 het pensioencontract afliep, vroeg MDF bij drie assurantieadviseurs een offerte op.

Prettig anders

Ingrid: "De offerte van Jan Zwiers stak er met kop en schouders bovenuit. De prijs was vergelijkbaar met de andere twee aanbieders, maar de informatievoorziening zo 'prettig anders'.  Heldere taal en duidelijke overzichten. Het gaf gelijk vertrouwen."

"Jan Zwiers en zijn collega's hebben ons zeer goed geholpen om de 'pensioentaal' te begrijpen, waardoor we relatief eenvoudig tot een afgewogen keuze kwamen. Het was voor het eerst dat we begrepen waaruit de keuzes bestaan en welke zaken wettelijk vastliggen. Door het advies was ik in staat kritische vragen van medewerkers te beantwoorden. Het gaf ons ook vertrouwen dat we de juiste keuze hadden gemaakt en niet 'zomaar' het advies van een assurantieadviseur hebben gevolgd."

Besparing van 13.000 euro

"Na de positieve ervaringen met de pensioenverzekering hebben we VMD KOSTER gevraagd onze hele verzekeringsportefeuille door te lichten. We kregen inzicht en advies over de (on)toereikendheid van onze verzekeringen en een voorstel die ons een besparing van maar liefst € 13.000,- op jaarbasis opleverde terwijl ons pakket completer werd!"

Nazorg

"De nazorg van VMD KOSTER is ook uitstekend. Een half jaar na het afsluiten van de verzekeringen kwamen ze langs om te horen of alles naar wens is."