Associatie Uitvaartverzorging

Associatie Uitvaartverzorging

Dinsdag 1 augustus 2017

Associatie Uitvaartverzorging

Matthijs de Gee is directeur van Associatie Uitvaartverzorging, een middelgrote uitvaartorganisatie met in totaal negen vestigingen in Noord-Holland.

Professionaliteit en kwaliteit

“Met een kleine 100 collega’s dragen wij jaarlijks zorg voor ongeveer 2.000 uitvaarten. Wij streven naar een dienstverlening rond het overlijden die optimaal aansluit bij de wensen, verwachtingen en behoeftes van onze cliënten. In alles wat wij doen en laten ligt het besef dat een uitvaart voor nabestaanden een unieke en emotioneel geladen ervaring is.”

Associatie Uitvaartverzorging heeft het Keurmerk Uitvaartzorg en haar uitvaartverzorgers zijn opgenomen in het Register Gecertificeerde Uitvaartverzorgers. “Dit biedt zekerheid aan nabestaanden en staat garant voor professionaliteit en een kwalitatief hoogstaande organisatie.”

Een zo goed mogelijke oudedagvoorziening voor de medewerkers

Voor zijn bedrijf was Matthijs op zoek naar een nieuwe pensioenregeling. “Belangrijk was dat onze medewerkers een zo goed mogelijke oudedagvoorziening zouden behouden en dat de pensioenregeling voor de organisatie, ook op langere termijn,  financieel haalbaar is.”

“VMD Koster – in de persoon van Jan Zwiers – heeft ons hierbij zeer goed bijgestaan. Dankzij zijn deskundigheid, enthousiasme en (niet in de laatste plaats) zijn vermogen om met alle geledingen van onze organisatie goede contacten te onderhouden, hebben wij binnen het gestelde tijdpad en binnen budget een uitstekende regeling gerealiseerd. Daarmee is een belangrijk hoofdpijndossier tot een mooi einde gekomen!”