Aannemingsbedrijf G. Bruijnes

Aannemingsbedrijf G. Bruijnes

Donderdag 5 januari 2017

Aannemingsbedrijf G. Bruijnes B.V.

Méér dan bouwen!

Bouwen, verbouwen, renoveren: daar komt veel bij kijken. U krijgt te maken met zaken als ontwerp, vergunningaanvraag, de daadwerkelijke bouw en de oplevering. En dat terwijl u in het dagelijks leven al genoeg te doen heeft! Een betrouwbare partner, die van begin tot eind met u meedenkt, komt dan zeker van pas. Bruijnes is al 35 jaar zo’n partner: toonaangevend en veelzijdig. Een partner die staat voor kwaliteit, duurzaamheid én uitgaat van uw budget.

Wederzijds vertrouwen

Edwin Bruijnes legt uit wat hij verwacht van een verzekeringsadviseur: “Zoals het bij onze klanten van belang is dat zij een betrouwbare partner in de arm nemen, zo geldt dat ook voor ons. Ook bij het uit handen geven van verzekeringswerk. Daar hebben we zelf niet dagelijks mee te maken, maar het moet wel goed geregeld zijn op het moment dat het nodig is. Ons contactpersoon bij VMD KOSTER, Arie van der Veer, geeft ons dat vertrouwen wat wij nodig hebben door open en transparant te werk te gaan.”

Waarom kiest Bruijnes voor VMD KOSTER?

“VMD KOSTER heeft ons op een vakkundig en begrijpelijke wijze een passend pakket aangeboden voor de diverse verzekeringen die voor onze tak van sport belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan de CAR-verzekering, ziekteverzuimverzekering, aansprakelijkheidsverzekeringen en de verzekering voor onze bedrijfsauto’s. Kortom het gehele pakket is van A tot Z tot in de puntjes verzorgd”

Wij kunnen u daarom van harte aanbevelen bij VMD KOSTER verzekeringsgroep!

Aannemingsbedrijf G.Bruijnes B.V. 
Koperweg 27
2401 LH Alphen aan den Rijn
T: 0172 444000
bruijnes@meerdanbouwen.nl
www.meerdanbouwen.nl