Engelen & Spoor Uitvaartverzorging

Engelen & Spoor Uitvaartverzorging

Dinsdag 1 augustus 2017

Engelen & Spoor Uitvaartverzorging

Engelen & Spoor Uitvaartverzorging, onderdeel van Nassau Uitvaartgroep, heeft de verzekeringen al jaren ondergebracht bij VMD Koster. Eigenaar Jan-Willem Engelen legt uit waarom zijn bedrijf juist voor VMD Koster heeft gekozen.

Verbinding met de cliënt

Jan Willem en zijn collega’s bieden perfectie als het gaat om het verzorgen van een uitvaart. Alles wordt gedaan voor een mooi afscheid voor de nabestaanden. Dat vraagt veel aandacht en tijd, tijd die Jan-Willem dus liever niet aan verzekeringen en risicobeheer besteed. “Juist daarom ben ik op mijn plaats bij VMD Koster. De adviseurs van VMD Koster weten een verbinding te leggen tussen hen en de cliënt.”

Wederzijds vertrouwen

“Actuele kennis van zaken en duidelijkheid geven het gevoel te worden gekend en gehoord, hetgeen een wederzijds vertrouwen tot stand brengt. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend om vanuit Den Haag voor een goed advies naar Alphen aan den Rijn te komen en up-to-date terug te keren.”

Over Engelen & Spoor Uitvaartverzorging

Engelen & Spoor verzorgt uitvaarten in de regio Den Haag en Alphen aan de Rijn. Ook vanuit Leiden, Hazerswoude, Zoeterwoude, Nieuwkoop en omliggende dorpen wordt hun hulp regelmatig ingeroepen. Engelen & Spoor staat garant voor een verzorgde, correcte en stijlvolle uitvaart.

Engelen & Spoor Uitvaartverzorging
info@engelenenspoor.nl 
www.engelenenspoor.nl

Alphen aan den Rijn
Prins Bernhardlaan 4
2405 VZ Alphen aan den Rijn
T: 0172 709 000

Den Haag
Jan van Nassaustraat 110
2596 BW ’s-Gravenhage
T: 070 350 7000