Van Aetsveld

Van Aetsveld

Dinsdag 17 januari 2017

Van Aetsveld

Het Amersfoortse bedrijf Van Aetsveld is een gespecialiseerd bureau in projectmanagement en verandermanagement en gelooft dat iedere organisatie het vermogen heeft om gestelde doelen te bereiken. Van Aetsveld mobiliseert dat vermogen en leidt dat in juiste banen. De Van Aetsveld Academy verzorgt opleiding, training en coaching in dit vakgebied. Directeur Wim van de Kant licht toe waarom zijn bedrijf voor pensioenadvies bij VMD KOSTER terechtkwam.

Onafhankelijkheid

“Klanten en medewerkers zijn voor Van Aetsveld het kapitaal. Daarom vinden we het belangrijk goede arbeidsvoorwaarden te kunnen bieden aan onze projectmanagementprofessionals. Voor onze 50 medewerkers waren wij op zoek naar een partner die ons vanuit een gegarandeerd onafhankelijke positie kon helpen bij het selecteren en inregelen van een goede pensioenvoorziening.”

Een passende pensioenoplossing

“Pensioenen zijn een aparte materie met ingewikkelde componenten als je er niet elke dag mee bezig bent. Zelf zijn wij ook specialist in ons vak en daarom beseffen wij ons terdege, dat ook wij met specialisten moeten samenwerken. Een specialistische partner vonden wij in VMD KOSTER verzekeringsgroep. Zij hebben ons uitstekend bijgestaan en geholpen op een manier die ons aansprak. Zo hebben we samen -een voor ons- passende en adequate pensioengrondslag vastgesteld, konden al onze vragen worden beantwoord en werden er belangrijke vragen aan ons gesteld om goede keuzes te kunnen maken. Het resultaat is een passende pensioenmaatschappij en -product.”

Communicatie met de medewerkers

“Vervolgens heeft Jan Zwiers van VMD KOSTER onze medewerkers over alle ins en outs voorgelicht, zodat ook zij de pensioenvoorziening naar hun situatie konden vormgeven. De migratie van de oude naar de nieuwe pensioenvoorziening is naadloos verlopen, hetgeen zeer op prijs is gesteld. Wij willen zoveel mogelijk bezig zijn met onze core business en we hebben geen moment ‘last’ gehad van de pensioenswitch, omdat de inhoudelijke kennis van Jan en zijn collega’s meer dan toereikend is.”

De klantvriendelijkheid van dit kantoor is dik in orde; een extra vraag werd enthousiast opgepakt en binnen afzienbare tijd ontvingen we een antwoord.