NLG Verzekeringen

NLG Verzekeringen

NLG Verzekeringen

NLG Verzekeringen is het volmachtbedrijf van vijf verzekeringsadviseurs, waaronder VMD Koster. Door samen te werken binnen NLG Verzekeringen kunnen we meer verzekeraars vergelijken en aanbieden, een sterkere vuist maken in onderhandelingen met verzekeraars en meer in goede automatisering investeren. VMD Koster is medeaandeelhouder van NLG Verzekeringen.

Waarom werkt VMD Koster samen binnen NLG?

Wij werken nauw samen met twaalf andere advieskantoren binnen de vereniging NLG. We wisselen kennis en ervaring uit en ontwikkelen nieuwe onderscheidende verzekeringsoplossingen. Met ruim 700 medewerkers zijn wij de grootste MKB-adviseur van Nederland.

Wat doet een volmachtbedrijf?

De risico's die u door ons wilt laten verzekeren, brengen wij vaak onder bij een volmachtbedrijf. Dit doen we omdat we hierdoor een betere dienstverlening kunnen bieden én we zeker weten dat u optimaal verzekerd bent.

Feitelijk doet een volmachtbedrijf precies hetzelfde als een verzekeraar: offertes uitbrengen, verzekeringen accepteren, polissen opmaken, premies incasseren en schades afwikkelen. Een verzekeraar biedt alleen zijn eigen verzekeringen aan. Ons volmachtbedrijf administreert de verzekeringen van 16 verschillende verzekeraars. De verzekeraar die de volmacht heeft verleend, blijft de risicodrager. U heeft dezelfde zekerheid als wanneer de verzekering rechtstreeks bij de verzekeraar wordt afgesloten. Alleen nu met korte lijnen en meer keus.

De voordelen van een verzekering bij NLG Verzekeringen

  • Door deze samenwerking kunnen we de verzekeringen van veel meer verzekeraars aanbieden en kunnen we samen beter een vuist maken wanneer dat nodig is.
  • Alle zaken worden direct binnen ons eigen bedrijf geregeld: korte lijnen en snelle afstemming van verzekeringszaken.
  • De polis wordt sneller opgemaakt en de kans op fouten is veel kleiner: er zijn geen onnodige overdrachten meer.
  • Deskundige en snelle schadeafwikkeling door onze eigen schadeafdeling: de adviseurs op de schadeafdeling hebben veel meer bevoegdheden om een schade af te handelen.
  • Het combineren van producten van verschillende verzekeraars in één pakket: hiermee zijn de beste oplossingen van deze verzekeraars te combineren zonder onnodige administratieve rompslomp.
  • Een wijziging van de verzekeraar binnen de volmacht is eenvoudig te regelen: er zijn dus geen drempels om steeds de beste verzekeraar voor het risico te kiezen.
  • Meer mogelijkheden voor maatwerk.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over uw verzekeringen? Wij helpen u natuurlijk graag. U kunt ons altijd bellen of mailen en wordt altijd persoonlijk te woord gestaan door één van onze adviseurs.