NLG Verzekeringen

NLG Verzekeringen

NLG Verzekeringen

Groene Hart Assuradeuren, het volmachtbedrijf van VMD Koster, is in 2020 over gegaan in NLG Verzekeringen. Door samen te werken binnen NLG Verzekeringen kunnen we meer verzekeraars vergelijken en aanbieden, een sterkere vuist maken in onderhandelingen met verzekeraars en meer in goede automatisering investeren. VMD Koster is medeaandeelhouder van NLG Verzekeringen.

Had u een verzekering bij Groene Hart Assuradeuren?

Uw verzekeringen zijn ongewijzigd overgenomen. Alle zaken worden nog steeds direct bij VMD Koster afgehandeld. Bij documenten en facturen die u van ons ontvangt, vindt u voortaan de naam en het logo van NLG Verzekeringen terug. Onze dienstverlening verandert niet. Wij blijven u als VMD Koster persoonlijk adviseren. U kunt nog steeds met al uw verzekeringsvragen bij ons terecht. Ook handelen wij zelf uw schades snel af, zoals u van ons gewend bent.

Waarom werkt VMD Koster samen binnen NLG?

Al ruim tien jaar werken wij nauw samen met twaalf andere advieskantoren binnen de vereniging NLG. We wisselen kennis en ervaring uit en ontwikkelen nieuwe onderscheidende verzekeringsoplossingen. Met ruim 700 medewerkers zijn wij de grootste MKB-adviseur van Nederland. Dit jaar zijn wij samen met twee collega's een gezamenlijk volmachtbedrijf gestart: NLG Verzekeringen.

Wat doet een volmachtbedrijf?

De risico's die u door ons wilt laten verzekeren, brengen wij vaak onder bij een volmachtbedrijf. Dit doen we omdat we hierdoor een betere dienstverlening kunnen bieden én we zeker weten dat u optimaal verzekerd bent.

Feitelijk doet een volmachtbedrijf precies hetzelfde als een verzekeraar: offertes uitbrengen, verzekeringen accepteren, polissen opmaken, premies incasseren en schades afwikkelen. Een verzekeraar biedt alleen zijn eigen verzekeringen aan. Ons volmachtbedrijf administreert de verzekeringen van – nu al - 13 verschillende verzekeraars. De verzekeraar die de volmacht heeft verleend, blijft de risicodrager. U heeft dezelfde zekerheid als wanneer de verzekering rechtstreeks bij de verzekeraar wordt afgesloten. Alleen nu met korte lijnen en meer keus.

De voordelen van een verzekering bij NLG Verzekeringen

  • Door deze samenwerking kunnen we de verzekeringen van veel meer verzekeraars aanbieden en kunnen we samen beter een vuist maken wanneer dat nodig is.
  • Alle zaken worden direct binnen ons eigen bedrijf geregeld: korte lijnen en snelle afstemming van verzekeringszaken.
  • De polis wordt sneller opgemaakt en de kans op fouten is veel kleiner: er zijn geen onnodige overdrachten meer.
  • Deskundige en snelle schadeafwikkeling door onze eigen schadeafdeling: de adviseurs op de schadeafdeling hebben veel meer bevoegdheden om een schade af te handelen.
  • Het combineren van producten van verschillende verzekeraars in één pakket: hiermee zijn de beste oplossingen van deze verzekeraars te combineren zonder onnodige administratieve rompslomp.
  • Een wijziging van de verzekeraar binnen de volmacht is eenvoudig te regelen: er zijn dus geen drempels om steeds de beste verzekeraar voor het risico te kiezen.
  • Meer mogelijkheden voor maatwerk.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over uw verzekeringen? Wij helpen u natuurlijk graag. U kunt ons altijd bellen of mailen en wordt altijd persoonlijk te woord gestaan door één van onze adviseurs.