Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Verzekering van uw caravan, camper of kampeerauto

Een weekend kamperen op de Veluwe of drie weken rondtrekken langs mooie plaatsen aan de Middellandse Zee; met een eigen vouwwagen, caravan of camper is het altijd heerlijk ontspannen. Vaak gaat het om een kostbaar bezit en dat wilt u goed beschermen.

Neem contact met ons op voor advies over de verzekering van uw caravan

Wat verzekert de caravanverzekering?

Naast de standaard WA-dekking voor schade aan anderen, kunt u kiezen voor een beperkte of volledige Casco-dekking. Bij de beperkte dekking zijn de gevolgen van brand, diefstal en storm verzekerd. Hagelschade kan ook meeverzekerd worden. De volledige Casco-dekking (all risk) dekt ook de gevolgen van bijvoorbeeld een aanrijding en vandalisme.

Verzekeren caravan of kampeerauto

Wat kost de caravanverzekering?

De premie is afhankelijk van veel factoren, zoals de leeftijd van de caravan of camper, de waarde en het wel of niet meeverzekeren van eventueel aanwezige extra’s en accessoires, zoals voortent, luifel en inventaris.

Advies van VMD KOSTER

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Bel 0172 611 116 of stuur een mail naar . We informeren u dan ook over het opnemen van de caravanverzekering in onze pakketverzekering het Groene Hart Pakket (GHP).  Binnen deze polis passen al uw particuliere schadeverzekeringen. U bent verzekerd van uitgebreide en moderne voorwaarden en een uitstekende dienstverlening.

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Karin Verzuu

Karin Verzuu

uw eerste aanspreekpunt

0172 611 116

Ik zorg er graag voor dat u tevreden bent en blijft over uw verzekeringen bij ons op kantoor.
Alle specialisten