Verzekeren caravan en kampeerauto

Verzekeren caravan en kampeerauto

Verzekeren van uw caravan, camper of kampeerauto

Een weekend kamperen in eigen land of drie weken rondtrekken door Europa; met een eigen caravan of kampeerauto is het heerlijk ontspannen. Vaak gaat het om een kostbaar bezit en dat wilt u goed beschermen. Wij adviseren u over het verzekeren van uw caravan of kampeerauto.

Offerte verzekeren caravan en kampeerauto

Wat verzekert de caravanverzekering?

Naast de standaard WA-dekking voor schade aan anderen, kunt u kiezen voor een beperkte of volledige Casco-dekking. Bij de beperkte dekking zijn de gevolgen van brand, diefstal en storm verzekerd. Hagelschade kan ook meeverzekerd worden. De volledige Casco-dekking (all risk) dekt ook de gevolgen van bijvoorbeeld een aanrijding en vandalisme.

Wat kost de caravanverzekering?

De premie is afhankelijk van veel factoren, zoals de leeftijd van de caravan of camper, de waarde en het wel of niet meeverzekeren van eventueel aanwezige extra’s en accessoires, zoals voortent, luifel en inventaris.

Advies over verzekeren caravan of kampeerauto

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Bel 0172 611 116 of vul het contactformulier in. We informeren u dan ook over het opnemen van de caravanverzekering in onze pakketverzekering.  Binnen dit pakket passen al uw particuliere schadeverzekeringen. U bent verzekerd van uitgebreide en moderne voorwaarden en een uitstekende dienstverlening.

Aanvragen offerte

Verzekeren caravan en kampeerauto