Optimaal abonnement

Optimaal abonnement

Optimaal abonnement privé verzekeringen

Bij VMD Koster krijg je een verzekeringspakket met uitstekende voorwaarden en een scherpe premie. Het pakket bestaat uit de beste verzekeringen van verschillende aanbieders. Daar hoort een uitstekende dienstverlening bij en daar kun je bij ons op rekenen.

Optimaal abonnement: voor extra zekerheid

Wil je nog meer zekerheid dat je doorlopend goed verzekerd bent? Kies dan voor het Optimaal abonnement van VMD Koster. Met dit abonnement bieden wij een unieke service: de check van jouw verzekeringen. Elke twee jaar houden we samen met jou je persoonlijke situatie en lopende verzekeringen tegen het licht. We bekijken of je nog steeds goed gedekt bent en of de verzekeringen nog wel passen bij jouw huidige levenssituatie. Zo ben je altijd verzekerd van een pakket dat up-to-date is en het beste bij jou past.

👍 Het onderhoudsgesprek over de verzekeringen krijgt een waardering van 96 / 100.

Tijdens het onderhoud komen we bijna altijd dingen tegen die beter kunnen. Bijvoorbeeld een verbouwing die nog niet verwerkt is op de woonverzekeringen, veranderd rijgedrag waarmee je op de autoverzekering voordeliger uit kunt zijn, of veranderingen in de gezinssamenstelling die van invloed zijn op de dekking.

“Goed en duidelijk advies zorgt ervoor dat je weet waar je aan toe bent.”

Soms blijkt ook dat ergens anders nog een verzekering loopt die overbodig is. Het opzeggen levert direct een mooie besparing op. Voor een vaste maandelijkse vergoeding krijg je dus nog meer service en zekerheid. En soms verdien je het bedrag direct terug dankzij onze adviezen. Ook als er geen wijzigingen nodig zijn is het waardevol: want je hebt de bevestiging dat je nog steeds optimaal verzekerd bent.

“Zeer klantvriendelijk gesprek. Vragen werden goed en juist door jullie behandeld. Hele goede kennis van zaken en alles was ook goed door jullie voorbereid. Onze welgemeende complimenten.”

Extra bij het Optimaal abonnement: hulp bij aanvraag of wijzigen uitvaartverzekering

De kosten van een begrafenis of crematie lopen vaak flink op. Daarom is een uitvaartverzekering voor veel mensen een verstandige oplossing. Naast financiële zekerheid biedt deze verzekering ook praktische zorg. Het aanvragen of wijzigen van deze verzekering blijkt vaak niet eenvoudig. Daarom hebben wij dit toegevoegd als extra service bij het Optimaal abonnement. Wij begeleiden de aanvraag of wijzigingen van een uitvaartverzekering zonder bemiddelingskosten.

Voordelen van onze dienstverlening

Voordelen dienstverlening particulieren