Oldtimer

Oldtimer

Autoverzekering voor uw oldtimer

Heeft u een bijzondere auto die ouder is dan 25 jaar? En wordt de auto als verzamelaarsobject gezien en alleen hobbymatig gebruikt? Dan kunt u gebruik maken van de oldtimerverzekering. Met deze verzekering, ook bekend als klassiekerverzekering, kunt u goed verzekerd en zorgeloos genieten van uw oldtimer tegen een aantrekkelijke premie.

Offerte oldtimerverzekering aanvragen

Wat is er verzekerd bij de oldtimerverzekering?

Naast de verplichte WA-dekking voor schade aan anderen, kan gekozen worden uit de beperkte of volledige Casco-dekking. De beperkte Casco-dekking biedt dekking bij bijvoorbeeld brand, diefstal en storm. De volledige Casco-dekking  dekt ook de gevolgen van bijvoorbeeld een  aanrijding.

Wat kost de oldtimerverzekering?

De premie is afhankelijk van het merk, type en soort voertuig, het bouwjaar, het aantal kilometers per jaar en de gekozen dekking. Ook eventuele aanvullende dekkingen, zoals een verzekering voor de inzittenden of verhaalbijstand, bepalen de hoogte van de premie.

Advies over de verzekering van uw oldtimer?

Wilt u deze verzekering afsluiten of advies inwinnen? Neem dan contact op met onze adviseurs via 0172 611 116. Wij werken samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen die uitstekende oldtimerverzekeringen aanbieden. Samen zoeken we naar de dekking die het beste past bij u en uw klassieke voertuig.

Offerte oldtimer verzekeren