Motorverzekering

Motorverzekering

Motorverzekering

Uw motor is een kostbaar bezit. Het is altijd belangrijk om te kiezen voor een goede motorverzekering tegen de juiste premie.  Of motorrijden nu alleen een leuke hobby is of dat het ook de perfecte manier is om woon-werkverkeer zonder files te rijden.

Offerte motorverzekering

Wat verzekert de motorverzekering?

Het is verplicht om verzekerd te zijn voor schade aan anderen (Wettelijke Aansprakelijkheid). Natuurlijk kunt u ook schade aan de eigen motor kan meeverzekeren. Hiervoor kiest u de dekking Beperkt Casco of Volledig Casco. Bij de eerste optie is brandschade, stormschade en diefstal verzekerd. De tweede optie is allrisk, waardoor bijvoorbeeld ook schade door een aanrijding verzekerd is.

Wat kost de motorverzekering?

De premie is afhankelijk van veel factoren. Zoals het merk en type van de motor, de cilinderinhoud, de waarde van de motor, het aantal kilometers per jaar, de leeftijd van de bestuurder en de opgebouwde korting.

Uw motor aanvullend verzekeren

Aanvullend kunt u uw accessoires meeverzekeren en een motorrijtuigrechtsbijstandverzekering afsluiten. Met de aanvullende ongevallen-opzittendenverzekering neemt u dus zonder zorgen iemand achterop.

Advies over uw motorverzekering

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Bel 0172 611 116 of vul het contactformulier in. We informeren u dan ook over het opnemen van de motorverzekering in het NLG Privé Pakket. Binnen dit pakket passen al uw privé verzekeringen. U bent verzekerd van uitgebreide en moderne voorwaarden en een uitstekende dienstverlening.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Advies over uw motorverzekering