Klankbordgesprek persoonlijk financieel advies

Klankbordgesprek persoonlijk financieel advies

Klankbordgesprek financieel advies

U heeft verschillende financiële risico’s ingedekt en toch zit u nog met vragen. Heeft u het goed geregeld? Een volledig persoonlijk financieel advies gaat u in eerste instantie te ver. Schat u in dat de vragen in een goed gesprek van een paar uur wel te beantwoorden zijn? Dan is een klankbordgesprek een goed alternatief.

Afspraak maken

Hoe werkt een Klankbordgesprek?

  • Er wordt afgerekend op basis van regie / nacalculatie (uren x uurprijs).
  • Bij dit klankbordgesprek gaan we samen met u (en uw partner) een globale indruk vormen van uw inkomens- en vermogenssituatie bij ziekte, overlijden en op de pensioendatum.
  • Een klankbordgesprek duurt gemiddeld 3 tot 4 uur.
  • Na dit gesprek heeft u globaal inzicht in uw situatie en kunt u zelf conclusies trekken en verder met het eventueel zelf oplossen van de door u geconstateerde tekorten.
  • Het klankbordgesprek vergt een hoge zelfwerkzaamheid van u.

Wat kunt u met de uitkomsten?

De uitkomsten van het gesprek kunnen zijn dat u – goed geïnformeerd – het gesprek aan kunt gaan met uw verzekeraar of bank. U heeft nu helder in beeld wat u wilt regelen. U kunt ook besluiten om VMD Koster in te schakelen voor het regelen van de geconstateerde aanpassingen. Hiervoor wordt dan een maatwerkaanbieding gemaakt zodat u niet dubbel betaalt.

Afspraak klankbordgesprek maken

Klankbordgesprek financieel advies