Adviseur app

Adviseur app voor VMD Koster verzekeringen

In onze app vindt u de belangrijkste gegevens voor klanten van VMD Koster. Ook is het eenvoudig om via de app een vraag te stellen of wijziging door te geven. Onderdeel van de app is Mijn VMD Koster.

Mijn VMD Koster

Binnen de app heeft u toegang tot het onderdeel Mijn VMD Koster. Daar kunt u polissen, documenten en facturen inzien. Voor dit gedeelte moet u inloggen. Deze logingegevens vraagt u op via een online formulier. Let op, deze gegevens zijn niet gelijk aan het extranet.

Logingegevens Mijn VMD Koster opvragen

Hoe kan ik de Adviseur app downloaden?

De App is beschikbaar voor Apple en Android:

  1. Ga naar de IOS appstore of Google Playstore
  2. Zoek op de 'Adviseur app' van producent Business Apps B.V.
  3. Na het downloaden van de app, wordt u bij de eerste keer dat je de app opstart gevraagd om uw adviseur te selecteren.
 
 

FAQ Adviseur app

Ik heb de app gedownload, maar ik kan mijn gegevens niet bekijken. Wat nu?

Met het downloaden van de app kunt u direct gebruik maken van de algemene functies. Zoals een wijziging doorgeven. Voor het gedeelte Mijn VMD Koster moet je eerst inloggen. Vraag de logingegevens aan via dit formulier.

Hoe krijg ik toegang tot de gegevens van mijn verzekeringen?

Uw polisgegevens vindt u bij het onderdeel Mijn VMD Koster. Daar wordt u gevraagd om in te loggen op uw account. Heeft u al een account aangemaakt, dan kunt u uw loginnaam en wachtwoord invoeren. Als u de gegevens niet meer weet, kiest u wachtwoord vergeten. U krijgt dan een nieuw wachtwoord op het e-mailadres dat gekoppeld is aan de app. Wij kunnen het wachtwoord helaas niet voor u resetten. Is uw account nog niet geactiveerd? Vraag dan hier de logingegevens aan.

Ik heb een mail gekregen van Anva voor het aanmaken van een account. Klopt dat?

Het klopt dat u een e-mail van Anva krijgt om Mijn VMD Koster te activeren. Anva is het systeem waarin wij verzekeringen beheren. U ontvangt een simpele e-mail met als onderwerp ‘Activeer je VMD Koster account’. De afzender van die mail is noreply@anva.io. We kunnen ons voorstellen dat de e-mail als SPAM oogt. Maar u kunt gerust op de link klikken.