Adviseur app

Adviseur app voor VMD Koster verzekeringen

In onze app vind je de belangrijkste gegevens voor klanten van VMD Koster. Ook is het eenvoudig om via de app een vraag te stellen of wijziging door te geven. Onderdeel van de app is Mijn VMD Koster.

Hoe kan ik de Adviseur app downloaden?

De App is beschikbaar voor Apple en Android:

  1. Ga naar de IOS appstore of Google Playstore
  2. Zoek op de 'Adviseur app' van producent Business Apps B.V.
  3. Na het downloaden van de app, wordt bij de eerste keer dat je de app opstart gevraagd om jouw adviseur te selecteren. Dat kan door in het zoekscherm VMD Koster in te voeren of door de QR-code te scannen.
 

Mijn VMD Koster

Binnen de app heb je toegang tot het onderdeel Mijn VMD Koster. Daar kun je polissen, documenten en facturen inzien. Voor dit gedeelte moet je inloggen. Deze logingegevens vraag je op via een online formulier.

Logingegevens Mijn VMD Koster opvragen

FAQ Adviseur app

Welke vestiging moet ik kiezen in de app?

Bij het installeren van de app kies je allereerst voor VMD Koster verzekeringen. Daarna wordt nogmaals gevraagd een vestiging te kiezen. In de meeste gevallen is de eerste optie (VMD Koster) hier de juiste keuze. Voor de relaties die voorheen klant waren bij R-B & A en Partners en Van Stigt Thans Assurantiën is het belangrijk dat zij de tweede of derde optie kiezen. Dit heeft te maken met de werking van Mijn VMD Koster. Klik hier voor een uitgebreide instructie.

Ik heb de app gedownload, maar ik kan mijn gegevens niet bekijken. Wat nu?

Met het downloaden van de app kun je direct gebruik maken van de algemene functies. Zoals een wijziging doorgeven. Voor het gedeelte Mijn VMD Koster moet je eerst inloggen. Vraag de logingegevens aan via dit formulier.

Hoe kan ik inloggen bij Mijn VMD Koster?

Jouw polisgegevens vind je bij het onderdeel Mijn VMD Koster. Daar wordt gevraagd om in te loggen op je account. Heb je al een account aangemaakt, dan kun je jouw loginnaam en wachtwoord invoeren. Als je de gegevens niet meer weet, kies je wachtwoord vergeten. Je krijgt dan een nieuw wachtwoord op het e-mailadres dat gekoppeld is aan de app. Wij kunnen het wachtwoord helaas niet voor je resetten.

Ik heb een mail gekregen van Anva voor het aanmaken van een account. Klopt dat?

Het klopt dat je een e-mail van Anva krijgt om Mijn VMD Koster te activeren. Anva is het systeem waarin wij verzekeringen beheren. Je ontvangt een simpele e-mail met als onderwerp ‘Activeer je VMD Koster account’. De afzender van die mail is noreply@anva.io. We kunnen ons voorstellen dat de e-mail als SPAM oogt. Maar je kunt gerust op de link klikken.