Is rentemiddeling voor uw hypotheek nog mogelijk?

Is rentemiddeling voor uw hypotheek nog mogelijk?

Maandag 27 mei 2019

Is rentemiddeling voor uw hypotheek nog mogelijk?

Nog steeds betalen veel mensen te veel voor hun hypotheek. Dat komt omdat de rente nu veel lager is dan toen de hypotheek werd afgesloten. Rentemiddeling of oversluiten is vaak een voordelige optie.

Blijft rentemiddeling ook in de toekomst een optie?

Bij rentemiddeling verlaagt u uw rente zonder een nieuwe hypotheek af te sluiten. Het is vaak voordeliger dan de hypotheek oversluiten. Daarom is het een populaire optie. Maar de hypotheekverstrekkers moeten per 1 juli aan strengere regels voldoen bij rentemiddeling. Daarom stopt de eerste grote hypotheekaanbieder er mee en het is niet ondenkbaar dat andere aanbieders volgen. Het advies van Freek Hypotheek is daarom om niet te lang te wachten!

Waarom Freek Hypotheek?

Freek Hypotheek in Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Utrecht zijn onderdeel van VMD Koster verzekeringsgroep. Met Freek doen wij er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren over hun hypotheek en alles wat daarbij hoort. We zijn er niet alleen bij het afsluiten van de hypotheek, maar óók tijdens de volledige looptijd.

Hypotheekadvies van Freek

De kans is dus aanwezig dat u te veel betaalt voor uw hypotheek. Zeker als de hypotheek al een aantal jaar loopt. Graag maakt Freek daarom een afspraak met u om vrijblijvend te bekijken of uw hypotheek ook toe is aan een aanpassing. Maak hieronder de keuze voor een vestiging bij u in de buurt. Als de afstand een probleem is, behoort een online adviesgesprek ook tot de mogelijkheden.

Kies uw hypotheekadviseur